Дачић Хрватској: Доста шале!

Ово што се дешава у Хрватској доказ је да су наше оцјене о антисрпској кампањи у тој земљи потпуно оправдане, изјавио је шеф српске дипломатије Ивица Дачић.

Србија 04.03.2019 | 09:53
Дачић Хрватској: Доста шале!
Коментаришући то што је на карневалу у Каштелима симулиран линч српских спортиста на сплитској риви и запаљана лутка са ликом Милорада Пуповца, Дачић за Новости каже да је све то посљедица тога што се, умјесто једногласне осуде, увијек појави и неко који би да релативизује наде и дивљања.

- Ако се из покушаја линча ватерполиста Црвене звезде изродио скеч за широке народне масе, треба ли да стрепимо и да би "шала" са спаљивањем лутке Пуповца могла да буде генерална проба за нешто што се спрема њему као лидеру Срба? Зато позивамо све хрватске званичнике, на свим нивоима, да озбиљно схвате сваки инцидент и напад да Србе. Доста су се шалили - рекао је Дачић.

Извор: Вечерње новости

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

МИМИ53

04.03.2019 09:01

Ивице, Ивице ,па управо су водеци хрватски политицари (десно и увјек десно) орјентисани генерални покровитељи анти српске хистерије ,и ту се немас коме обрацати. Данас је ХР 90% устаска и то генерисе мрзњу на тим просторима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

04.03.2019 20:12

А ми њих волимо е ми смо Андјели.Осудјивати друге а не погледати се у огледало

Name

Патолоска мрзња

05.03.2019 22:32

Ниста ново из Хрватске. Сви националистицки испади и напади се релативизирају. Не цесто се раеативизира и Јасеновац. Имамо хрватске "историцаре" који јасеновацки логор називају радним логором у коме су били смјестени радници који су у слободно вријеме имали цак и "позорисне преставе". Исти тврде да у јстреберском дјецјем логуру "дјеци није било уопце лосе". Јос само да нас ови "струцњаци" убиједа да су у дјецји логор Јастребарско скупљана дјеца са Козаре да им се дијеле цоколаде.

ОДГОВОРИТЕ