Невена Божовић представља Србију на „Евросонгу“

Србија је синоћ изабрала победника „Беовизије 2019“, истовремено добили смо и српског представника на овогодишњем „Евросонгу“, а то је Невана Божовић са нумером "Круна"

Забава 04.03.2019 | 08:39
Невена Божовић представља Србију на „Евросонгу“
За место на евровизијској сцени у Тел Авиву такмичило се 12 извођача.

Такмичарски део отварила је Сашка Јанкс питањем Да ли чујеш мој глас. Без много чекања „Мајдан“ је изашао на бину и почело је планирано разбуђивање.

На крају првог шоу-програма пролазак у наставак такмичења славили су Александра Секулић (Туго), Сашка Јанкс (Да ли чујеш мој глас), Наташа и Уна (Само без страха), Иван Куртић (Бела), „Вондер стрингс“ и Ивана Владовић (Моја бол) и Софија Перић (Аритмија).

Током друге полуфиналне вечери „Беовизије“ квалификовали су се „Мајдан“ (Будим те), Јана (Викторија), Невена Божовић (Круна), Ана Поповић (Луташ), Џенан Лончаревић (Нема суза) и Лорд (Раднички син).

Сви они су се  борили не само за победу на фестивалу „Беовизија 2019“, већ и за одлазак у Израел, где се ове године одржава 64. „Евросонг“.

Победник ће представљати Србију на евровизијској сцени, то јест на највећем европском музичком такмичењу које се 14, 16. и 18. маја одржава у Тел Авиву.

Домаћини великог финала „Беовизије 2019“ била су два водитељка пара која су нас водила кроз две полуфиналне вечери – Драгана Косјерина и Иван Михаиловић, Ана Бабић и Небојша Миловановић.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар