Додатни ударци за стручни штаб Партизана!

Здјелар и Закарић не играју против Радничког! Везни ред мења изглед у среду вече.

Фудбал 03.03.2019 | 16:00
Додатни ударци за стручни штаб Партизана!
Партизановим кадровским проблемима као да нема краја. На сву муку услед сазнања да ниједном током пролећа није могао да рачуна на најбољи тим, Зоран Мирковић ће имати главобоље и уочи сусрета са нишким Радничким, једним од одлучујућих у борби за друго место.

Из строја су испали Саша Здјелар и Горан Закарић, пошто су у 159. вечитом дербију добили по четврти жути картон у сезони, аутоматски ће пропустити судар са Нишлијама, у среду од 18 часова у Хумској 1. Како је реч о стандардним првотимцима, који уживају огромно поверење стручног штаба, јасно је да је реч о хендипек ситуацији, поготово што ривал није било ко, него тим који 22 кола не зна за пораз у Суперлиги и који Парном ваљку од суботе вече бежи осам бодова.

Ако је спреман, очекује се да Закарића на крилним позицијама одмени Зоран Бамби Тошић (није играо против Звезде), док би изостанак Здјелара требало да буде надомештен повлачењем Небојше Косовића на месту задњег везног, у пару са колегом из репрезентације Александром Шћекићем. У том случају као пројектовани стартер фигурира и Армин Ђерлек, с тим што би онда везни ред више личио на ромб.

Имајући у виду да су Данило Пантић и Ђорђе Ивановић свеже опорављени од упала Ахилових тетива, тешко да ће бити спемни за дуел са Нишлијама, а и даље је ван кон конкуренције новајлија из Норвешке Муса Нџаи.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар