Делије одушевиле кореографијом

"Вјечити дерби" Црвене звезде и Партизана игра се у сјајној атмосфери, а за то су се побринули навијачи оба клуба.

Србија 02.03.2019 | 19:53
Делије одушевиле кореографијом
На видео снимку можете видјети како је изгледао сјевер, а како југ стадиона "Рајко Митић" прије почетка меча.

Баш као и у Лиги шампиона, када је слике са сјевера преносио свет, и сада су се Делије обојиле свој дио трибине у црвене и бијеле фолије које формирају натпис - Косово.

Читав стадион је аплаузом и са одушевљењем испратио кореографију најватренијих присталица Звезде.

Патриотску кореографију навијача Звезде погледајте у видеу.



(Независне)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Скептик

02.03.2019 18:59

А да играју у Лиги европе то би био нечувен инцидент. И Звезда би била кажњена са педесетак хиљада еврића. Овде то пролази, у Европи никако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко89

02.03.2019 19:17

Залосно је то сто се само на Балкану политицке теме одразавају на фудбалским стадионима,само јос један доказ да јос не припадамо цивилизованим нацијама... А то је мозда због тога сто политицарима предајемо пуно вазности времена и простора на јавним сервисима који нам пробисе главу са глупостима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Марко

02.03.2019 19:40

Истина ми смо предполитички друштво гдје дјелује закон јачег .Ту не влада систем и закон него лидер.Балкански лидери су ниско моралне особе ,нарцисоидног карактера без осјећаја за реални зивот и стање о којим се налазимо .Националисти немају одговор како доћи до бољег стандарда и опћенито бољег живота обичног човјека .Зато се и хватају нечег сто има веома плодно тло на балкану.То је национализам са примјесама фашизма .Генерално сви заслужујемо боље ,али то боље се не поклања .За бољим треба дици глас а не савијати кичму .За боље треба мислити својом главом како би се ослободили заробљене државе .За боље није нужно мрзити оног другог сто се другом Богу моли.Зивот нам пролази у нади ,свака генерација прозиви катаклизму у виду рата .Само кад би неко имао одговор до када висе .....?

Name

Неко иза угла

02.03.2019 20:16

Потписујем све сто сте вас 2 написали.. На залост јос се не види крај...неко изгледа поново зели да регрутује топовско месо за неке будуце ратове и клања.. Мене у том филму неце видјети,ја лаганоза јос мало преко гране..

Name

Ре:

02.03.2019 22:10

А кад западњачка политика опали санкције комплетном нашем спорту, то онда није политика, а?! Престаните више млатити празну сламу и уживајте у благодетима милог вам запада!

Name

Сваста

03.03.2019 09:41

Ста је ту спорно. Спорно је нпр. хулиганство, вриједјање другог,несто сто јw окарактерисано као лосе. А то да некоме отмете његово и јос оцекујете да није у реду да то исказе,па то је глупост.Сви знамо ста је Косово за Србе и увијек це бити,

Name

Јад

03.03.2019 07:05

Слажем се са претходним,афирмативним коментарима и додајем да је ова маса људи дубоко манипулисана сада,у прошлости и бит ће и у будућнсти.Залосно је ово остављање празних простора на трибинама између група навијача што јасно показује незрелост ових структура и друштава ових простора.

ОДГОВОРИТЕ