Зашто нико од њих није "успио"?

Прошло је скоро 30 година откако је премијерно приказана прва епизода серије "Беверли Хилс" коју медији неретко у (полу)шали називају уклетом серијом, пошто су судбине главних глумаца ове хит серије из деведесетих у најмању руку турбулентне, да не кажемо несрећне.

Забава 02.03.2019 | 14:55
Зашто нико од њих није "успио"?
Јуче је свет обишла вест о томе да је Лук Пери који је у серији играо Дилана доживео мождани удар, само неколико дана након што је најављено да ће Фоx снимити нових шест епизода познате серије у којој је требало да се појави већина глумаца из оригиналне поставе серије. Пери још увек није потврдио учешће, као ни Шенон Доерти, али су светски медији писали о томе да су им "врата отворена", те да је још увек постојала могућност да се дефинитивно придруже екипи на снимању. 

Ако сте били тијенџер деведесетих година када се давао "Беверли Хилс", Лук Пери је за вас Дилан, а Шенон Доерти Бренда. Ако сте миленијалац, Пери је Фред Ендруз из "Ривердејла", а Шенон Доерти сестра Фиби и Пајпер из серије "Чари", Пру и то би било најдаље што су звезде некадашње хит серије добациле. 

Ако не рачунамо Брајана Остина Грина који се оженио Меган Фокс. Тори Спелинг и даље обитава на јавној сцени и у медијима, прво због психичких и породичних проблема, а онда нарочито пошто је ових дана објављено да ће завршити на суду због дуга од 200.000 долара, али у суштини нико из глумачке поставе "Беверли Хилса" није направио никакве значајне кораке у каријери. 

Где су и шта раде данас звезде "Беверли Хилса"?

Џени Гарт 

Џени Гарт се, упркос свом таленту, жестоко борила да одржи славу коју је стекла током приказивања "Беверли Хилса". Глумила је у многим мањим серијама, ситкомима и ТВ филмовима. 2002. године је играла сестру Аманде Бинс у ситкому "Wхат И Лике Абоут Yоу". Серија је окончана након четири сезоне. 2014. години Џени се поновно сусрела са својом колегиницом Тори Спелинг у краткотрајном ситкому "Мистерy Гирлс". Углавном је добијала гостујуће и епизодне улоге, а "Мистерy Гирлс" је био фијаско. Гарт се појављивала у различитим ријалити емисијама, укључујући "Плес са звездама", али и сопствену серију "Јенние Гартх: А Литтле Бит Цоунтрy". 

Џени се развела од супруга након 12 година брака, с којим има троје деце. У мемоарима из 2014. је проговорила о свом приватном животу. У интервјуу за Пипл испричала је да је била озбиљно депресивна неколико година.

Ијан Зиринг 

Зиринг је 2007. требало је да буде водитељ емисије "Тхе Прице Ис Ригхт", али је посао добио Дру Кери. Неколико година касније његова каријера је отишла у помало чудном смеру - наступао је као стрипер у Лас Вегасу. Јан је отац двоје деце са супругом Ерин Кристин Лудвиг с којом је у браку од 2010. године. То је његов други брак. Први пут је био ожењен Плаyбоy зечицом Ники Шилер. Каријеру је освежио улогом у филму "Схаркнадо".

Брајан Остин Грин 

Брајан Остин Грин је остао на малим екранима. Појављивао се у серијама "Смаллвилле", "Очајне домаћице", "Терминатор: Тхе Сарах Цоннор Цхроницлес" и у серији Чарлија Шина "Ангер Манагемент". 

Најпознатији је можда по својој турбулентној вези с глумицом Меган Фокс с којом има троје деце, а прошле године он је поднео захтев за развод од познате холивудске лепотице.

Тори Спелинг 

Тори Спелинг је можда најпраћенија звезда ове серије. Најпознатија је по свом турбулентном браку с Дином Мекдермотом, који ју је преварио с много млађом девојком, али и променљивим психичким стањима. Своје проблеме у браку одлучили су да поделе са светом па имају свој ријалити шоу. 

Дин је престао да се појављује у шоу, јер је почело да му смета, како каже, дељење прљавог веша са телевизијском публиком. Пар се нашао и у финансијским проблемима, а заједно имају четворо деце.

Џејсон Присли 

Глумац је 2002. године имао несрећу на тренингу Кентуцкy Ауто Рацинг Спеедwаy у којој је умало погинуо. Тркама се бавио скоро десет година, а након несреће задобио је тешке телесне повреде и клинички био мртав 45 секунди након судара. Иначе, појављивао се у серијама "Мy Наме Ис Еарл", "ЦСИ" и "Пyсцх". 

Такође је радио и иза камере као редитељ. Џејсон је 2005. године оженио козметичарку Наоми Лауде с којом има двоје деце. Својевремено се појављивао у спотовима Роја Орбисона "И дрове алл нигхт" и Бритни Спирс "Боyс". Последњих година се вратио главним улогама у релативно успешним серијама "Привате еyес" и "Раисинг еxпецтатионс". 

Он је недавно, у јеку афере Вајнстин, испричао како је 1995. године на додели Златног глобуса нокаутирао Харвија Вајнстина и постао херој међу присталицама покрета #МеТоо.

Лук Пери 

Лук Пери се као и колеге, појављивао у ТВ серијама и неким ТВ филмовима. Године 2001. појавио се у серији "Оз", "Лаw анд Ордер", "Wилл и Граце". 

Пери је био ожењен продавачицом намештаја Мини Шарп с којом има двоје деце - Џека и Софи. Он је доживео мождани удар и налази се у тешком стању, тако да је питање хоће ли се и даље појављивати у улози Фреда Ендруза у Нетфликсовој серији "Ривердејл".

Шенон Доерти 

Шенон Доерти је напустила серију у четвртој сезони након трачева о њеном размаженом понашању на сету. У својим мемоарима "Стори Теллинг", Тори Спелинг - иначе ћерка чувеног продуцента серије Арона Спелинга - тврди да је она заслужна за то што је Доерти добила отказ. 

Након тога појавила се у серији "Цхармед", али је и ту имала проблеме са остатком поставе и напустила је серију 2001. У 2015. години Доерти је потврдила да се бори с раком дојке, а њена борба и даље траје.

Кејтлин Робертсон 

Кејтлин Робертсон ужива у повратку на мале екране. Све је започело када је добила сталну улогу у серији "Босс", али је серија била отказана 2012. године након само две сезоне. Појављивала се у серијама "Батес Мотел" и "Мурдер ин тхе Фирст" која још траје. 

Робертсон се удала за продуцента Криса Каулеса 2004. године с којим има сина Вилијама.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар