Неда Арнерић није животно угрожена

Неда Арнерић, велика српска глумица која је прексиноћ у тешком стању довезена на Војномедицинску академију, сада је стабилно и даље прима неопходну терпију, будна је, али нерасположена, сазнаје "Блиц".

 

Забава 02.03.2019 | 14:55
Неда Арнерић није животно угрожена
Арнерић ће и даље остати на лечењу у ВМА, где се налази од среде увече када је довезена у бесвесном стању.

 - Арнерић није животно угрожена, али је још на интензивној терапији. Прима сву неопходну терпију, инфузије, а њено стање нон-стоп се прати - каже извор "Блица".

Како сазнајемо, глумица је видно нерасположена, али се није бунила када су јој лекари објаснили да још не могу да је пусте на кућно лечење.

Неда Арнерић је хоспитализована у среду, око 21 час, када ју је возило Хитне помоћи довезло у ВМА, где је примљена на одељење токсикологије у јако тешком стању.
 
Да нешто није у реду, према нашим сазнањима, те вечери схватио је глумичин брат, који ју је упорно звао телефоном и није могао да је добије.

- Неду су затекли како лежи на поду. Екипа Хитне помоћи убрзо је дошла по позиву и Неда је одвезена у ВМА - наводи извор "Блица".

За сада нема више званичних детаља о узроцима због којих је Неди Арнерић позлило.

Подсетимо, средином децембра прошле године преминуо је Недин супруг др Милорад Мештеровић, а о информација о томе доспела је у јавност у јануару, јер је Неда то испричала тек најближем кругу пријатеља.

Неди Арнерић је прошле године на Фесту уручен "Београдски победник" за изузетан допринос филмској уметности, а на овогодишњем Фесту се приказује филм "Алекси" Барбаре Векарић, у коме игра позната глумица.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар