Ножем повриједио дјевојку у кафићу

Малољетна А. М. (17. ) из Бијељине задобила је тешке тјелесне повреде на грудном кошу када ју је у ноћи између петка и суботе, два сата иза поноћи ножем напао, такође малољетни А. Х. (17) из Бијељине.  

Република Српска 02.03.2019 | 12:50
Ножем повриједио дјевојку у кафићу
Полиција је извршила увиђај и након комплетирања предмета извјештај ће бити предат надлежном тужилаштву, саопштио је дежурни оперативни у Полицијској управи Бијељина, истакавши да је полиција добила дојаву у 2.25, у суботу рано ујутро.

Дежурни тужилац, који је упознат са детаљима овог кривичног дјела, рекао је да је дјевојка у почетку негирала да ју је наведени А.Х. убо ножем, да би послије изјавила да су некада били у вези.

– На лицу мјеста је пронађен нож, који је младић одбацио са мјеста на којем је лежала повријеђена дјевојка. Дјевојка је медицински збринута и није у животној опасности. Спровешћемо истрагу и испитаћемо све наводе и чињенице – изјавио је дежурни тужилац. 

На мјесту гдје је дјевојка нападнута, у насељу Лединци, код кружног тока, преко пута кафе – пицерије “Мондо” и недалеко од Саборне цркве, јутрос смо у непосредној близини затекли два полицијска возила. Таксиста који се у том тренутку затекао у непосредној близини, каже да је његов колега, таксиста, у раним јутарњим сатима видио полицију која је вршила увиђај, а видио је и повријеђену дјевојку која је била покривена неким ћебетом, прије него што је дошла екипа Хитне помоћи.

У кафе – пицерији “Мондо” кажу да је младић дјевојку напао ножем код киоска, непосредно уз кружни ток. Радник пицерије каже да је дјевојка лежала између дрвета и великог рекламног паноа. Он претпоставља да је у питању љубомора, као окидач који је довео до инцидента.

– Полиција је брзо ухватила нападача, јер су полицијски службеници били у близини. Видите и сами шта нам се све дешава. Дјеца, социјално незрела, потежу ножеве и тако исказују своју потиснуту љубомору и наводне емоције. Да није жалосно, било би смијешно – каже овај саговорник који се није желио представљати.

У оближњој продавници кажу да су рано ујутро само видјели жуту траку и бројчане ознаке, у вријеме док је полиција вршила увиђај. Нису знали никакве појединости о нападу на дјевојку, пише Аваз.

(Српскаинфо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

сРБИН

02.03.2019 12:08

ТОТАЛНА КРИЗА ДРУСТВА - СТА РАДЕ МАЛОЉЕТНИЦИ У СИТНЕ САТЕ ПО ГРАДУ - ПРАВЕ ПРОМЕТ ЛОКАЛНИМ БОСОВИМА - ТУЗНО И ЗАЛОСНО !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комсија

02.03.2019 12:26

Нема ту људи јер ста имају малољетни тразити у кафицу у то доба ноци а нити имају они родитеље ,то је брука и срамота и када им родитељи ако уопсте раде за 450 КМ, онда узивај !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

02.03.2019 14:45

Балијска посла, осоколили су се поново у Бн, носају ножеве и боду Србе, дјевојка није хтјела с њим а бошњо за нож. Разведени родитељи, отац бараба и нерадник, пјано, мајка ко зна гдје је и сл. Казнити жестоко за примјер свима а нарочито анам њима...

ОДГОВОРИТЕ