Мирка нема времена за свадбу

Глумицу Мирку Васиљевиће сви памтимо по легендарној улози бунтовне тинејџерке Јање у култној серији "Љубав навика паника", а она је открила како, после много година, гледа на то своје остварење, као и због чега још увек није у браку са партнером Вујадином Савићем.

 
 

Забава 02.03.2019 | 08:03
Мирка нема времена за свадбу
- "Љубав навика паника" је серија коју ја волим да погледам, јер после толико година проналазин неке форе које тада нисам приметила. Људи који су играли у тој серији су мени као породица. Нисам озбиљно схватала колико је то велики пројекат - каже Мирка Васиљевић.
 
Глумица је до сада много пута истицала да нема навику да контролише свог супруга, фудбалера Вујадина Савића и да му не проверава мобилни телефон.

- Не. Ја сам врло дисциплинована. Ја сам себи рекла да нема потребе да се било шта проверава, јер увек можеш нешто да нађеш. Стално смо у фрци, растрзани смо да имамо каријеру и зарадимо новац и онда још тај додатни стрес шта је неко послао, да ли је лајковао. Ако се уради нешто велико то не може да се сакрије, ми смо јавне личности, ту сте ви новинари који то волите. Тако да ако ја не сазнам, сазнаћете ви - нашалила се Мирка.

Мирка са Савићем већ дуги низ година живи у ванбрачној заједници из које имају троје деце, а признала је да би Вујадин радо волео да направе свадбу, али да је она та која није у том расположењу, јер, како каже, нема времена.

- С обзиром да су Вујадинови саиграчи врло често код нас кући, они притискају за свадбу. Вујадин навија за свадбу, он воли славља. Ја сам тај проблем који кочи у оном смислу да ми имамо јако мало одмора, онда гледамо да путујемо негде у том периоду зато што је то једина могућност да смо ми 24 часа посвећени једни другима - каже Мирка и додаје да није размишљала о поклонима за 8. март:

- Ја обично за све те датуме радим, тада нисмо заједно. Није ми то пало на памет, могла бих мало да га чачнем да видим шта ће да се деси. Ако ништа друго букет цвећа би био леп, што сам старија те неке ситне ствари су ми значајније - завршава за "Пинк" Мирка. 

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар