Солскјерова листа жеља - двојица дефанзиваца и Хрват!

Норвежанин, Оле Гунар Солскјер, ће највероватније остати менаџер Манчестер јунајтеда на дужи период, па је већ доставио управи листу потенцијалних појачања.

Фудбал 05.03.2019 | 09:00
Солскјерова листа жеља - двојица дефанзиваца и Хрват!
Солскјер је препородио "Црвене ђаволе" откако је заменио Жозеа Муриња 19. децембра и на 15 утакмица забележио 12 победа уз два ремија и само један пораз, и то од ПСЖ у Лиги шампиона.

Јунајтед је у среду савладао Кристал Палас чиме је Солскјер ушао у историју јер су "Ђаволи" први пут од оснивања клуба добили осам узастопних мечева ван Олд Трафорда.

Најтрофејнији енглески клуб ће у последњих десет кола да се бори са пласман у Лигу шампиона, али Солскјер већ има планове за наредну сезону.

Он наводно жели да на Олд Трафорд доведе бека Паласа Арона Ван-Бисаку, потом штопера Наполија Калидуа Кулибалија, везисту Барселоне Ивана Ракитића.

Ван-Бисака је означен као замена за времешне 33-годишњаке Ешлија Јанга и Антонија Валенсију, Кулибали као нови стуб централног и проблематичног дела одбране, док би Хрват из Барселоне донео креативност у зачетку акција, што је недостајало Јунајтеду.

Најреалнији је долазак Ван-Бисаке, неће вероватно бити тешко ни да се реализује трансферРакитића с обзиром да је Барса већ договорила долазак Френкија де Јонга, док ће највећи изазов бити Кулибали за кога Италијани траже 120 милиона евра.

Јунајтед је већ нудио 100 милиона за Килибалија, Наполи је одбио понуду тражећи више, али се верује да је предстојеће лето право време за договор за трансфер Сенегалца.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар