Кршење закона уочи референдума

У Дневнику 2 БН ТВ гледајте:

Република Српска 28.02.2019 | 22:55
Кршење закона уочи референдума
Састанак влада Републике Српске и Србије у Београду.

СНСД, СДА и ХДЗ БиХ на прагу формирања коалиције на нивоу БиХ.

Јована Чолић ухапшена због покушаја да прошверцује дрогу свом брату Марку Чолићу, оптуженом за покушај убиства новинара БН телевизије Владимира Ковачевића.

Пропала још једна лицитација за продају бијељинске Шећеране. Шта даље?

Теслић: Кршење закона уочи провођења референдума о опозиву начелника општине Милана Миличевића, тврде странке које подржавају Миличевића.

Опширније у Дневнику 2 БН ТВ.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Маки

28.02.2019 19:24

Спремају изборну крадју на исти нацин као у Добоју 17.2.,куповином цланова бирацких одбора,а и подмицивање посматраца вец поцело!Наравно и опструкције ГИК,јер вец одбијају акредитовати посматраце странака које подзавају Милицевица!На срамоту људима из ГИК јер исмијавају демократију!

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Роки

01.03.2019 05:27

Технологија изборног бирања стара 100 година. За све и свашта се дају милиони а за дигитализација избора још на чекању. Све што одговара властима нема промена. Ја не излазим на изборе док се неувјерим да мој глас иде баш тамо гдје сам гласао. Нови изборни закон ХИТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

01.03.2019 09:18

НЕ ТРЕБА СЕ ТРОШИТИ. ПАРЕ СЕ ВРТЕ КАО НА ТРАЦИ АЛИ НАРАВНО ЗНА СЕ ЗА КОГА.СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Невјероватно

02.03.2019 16:51

Технологија крадје избора толико позната, али како да опозиција-и послије толико година није одредила технику како да се томе супротстави. Праве посматраце (0д мјеста гласања до одлагања вреца и дезурни код цувања вреца). Али ни опозицији није у интересу да се ствар мењају.

ОДГОВОРИТЕ