Шћекић о голу у дербију...

Свако би био нескрен када би рекао "не"! Фудбалер Партизана, Александар Шћекић, рекао је да његова екипа мора да буде концентрисана у предстојећем "вечитом" дербију против Црвене звезде.

Фудбал 01.03.2019 | 08:45
Шћекић о голу у дербију...
"Сваки дерби је специфичан и свакако ситница може да одлучи утакмицу. Колико год је важно да тим добро одигра, некада је то и питање среће, па ако баш морам да бирам, увек сам за то да мој тим победи макар одиграли за нијансу слабије. Дерби је дерби и ту одлучују ситнице", рекао је Шћекић за клупски сајт.

Фудбалери Партизана играју у суботу од 18 часова на стадиону "Рајко Митић" против Црвене звезде 159. "вечити" дерби.

Шћекић је оценио да ће се на средини терена водити велика борба и да ће се одатле усмеравати ток утакмице.

"Оно што је сигурно је да, ко год буде играо на тој позицији, да ће дати све од себе да остваримо што бољи резултат. Биће, што би се рекло, рововска борба", навео је он.

Шћекић је у августу прошле године дошао у Партизан из турског Генчлербирлигија, до сада је одиграо 27 утакмица за црно-беле и постигао два гола, Галатасарају и Бешикташу. По доласку у Партизан на позицији задњег везног постао је један од стандардних играча.

Упитан да ли жели да постигне гол и против Звезде, Шћекић је рекао да сваки играч жели да постигне гол у "вечитом" дербију.

"Када би било ко од нас рекао не као одговор, били бисмо неискрени. Али оно што је најважније је да их прво спречимо да они дају гол. Прекиди су важан део сваке фудбалске утакмице, а обе екипе имају добре изводјаче и скакаче. Зависиће много од концентрације", навео је Шћекић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар