Златанов искрени савјет Кејну...

Иди из Тотенхема да освојиш нешто! „Људи те памте по ономе што освојиш“, подсећа Швеђанин.

Фудбал 04.03.2019 | 09:15
Златанов искрени савјет Кејну...
Шведски ветеран Златан Ибрахимовић уверен је да Хари Кејн треба да напусти Тотенхем како би освојио неки трофеј и показао да је играч за велики клуб.

Ас Певаца већ је постигао 123 голова на 173 премијерлигашких наступа, али упркос бројним личним признањима, још увек није освојио ништа. На питање да ли Кејн треба да напусти северни Лондон како би коначно освојио нешто, ас Лос Анђелес Галаксија нема дилему.

"Када сам играо у Енглеској, видео сам какав је играч. Мислим да се ради о добром нападачу који се још увек развија. Добро му иде, Хари напредује, али увек сам говорио да, уз сво дужно поштовање према Певцима, играње у Тотенхему не може да приђе игрању за неки велики клуб. То су две различите ствари јер сам виђао играче из малих клубова који се изгубе када дођу у велики", каже Ибрахимовић.

Швеђанин верује у Кејнове квалитете и да би Енглез могао да успе у великом тиму.

"Мислим да би могао да успе. Само треба да изабере себи прави клуб. Људи те памте по ономе што освојиш, и на крају крајева Харију треба неколико пехара у каријери. Тако да ако хоће да осваја велике трофеје, мора да оде из Тотенхема. Потррбна му је промена. Мислим да Тотенхем има добар тим, али да није на нивоу да може да освоји неки важан трофеј иако имају и фантастичног тренера", закључио је Златан. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар