Јокић о МВП-у: Има бољих од мене!

Никола Јокић, кошаркаш Денвер Нагетса, рекао је да му је помало смешно када са трибина чује са трибина "Пепси центра" да му навијачи скандирају МВП, МВП.

Кошарка 27.02.2019 | 19:25
Јокић о МВП-у: Има бољих од мене!
Српски центар одиграо је сјајну партију у победи Нагетса над Тандером, а у последњем минуту, када је изводио слободна бацања, навијачи су га поздравили тако што су викали да је најкориснији играч лиге (МВП).

"Искрен да будем, смешно ми је то... Мислим да има бољих кошаркаша од мене који ће освојити награду за МВП, а ја се само трудим да играм тимску кошарку", рекао је Јокић после меча Карону Батлеру. 

Кошаркаши Денвер Нагетса остварили су 42. тријумф у сезони, пошто су пред домаћом публиком били бољи од Оклахоме Сити Тандер са 121:112. 

"Они (Оклахома) се увек враћају (никад не одустају), увек је тешко играти против њих. Веома су добар кошаркашки тим, имали смо лепу предност, али смо изгубили фокус енергију и они су се вратили. На крају смо успели да пронађемо начин да победимо", казао је Јокић. 

Никола је меч завршио са 36 поена, девет скокова и 10 асистенција. 

"Само сам покушавао да победимо меч. Мислим да сам у последњој четвртини постигао само један кош из игре, али сам погађа са линије за слободна бацања. Ово је веома важна победа јер играју с нама у дивизији и сада имамо 3:0 против њих", додао је српски кошаркаш.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар