Додик размишља о одговорности Лукача

"Да ли постоји одговорност министра полиције због пропуста у истрази убиства Давида Драгичевића из Бањалуке сачекаћемо још мало да видимо", рекао је у емисији "Упитник" РТС-а предсједавајући предсједништва БиХ Милорад Додик, додјући да нико од одговорности неће побјећи.

Република Српска 26.02.2019 | 23:02
Додик размишља о одговорности Лукача
- Ако је већ утврђено да је било пропуста у полицији и одговорности, да ли је и министар унутрашњих послова РС (Драган Лукач) требао да сноси ту одговорност, било је питање новинарке, на што је Додик одговорио да треба још мало сачекати.

"Полицајци који су радили на тим истражним радњама гдје су утврђени и неки пропусти су суспендовани, удаљени из полиције и неки се већ налазе на суду, али то се не чује, то не жели нико да чује. Да ли постоји одговорност министра полиције у том погледу, сачекаћемо још мало да видимо. У сваком случају, нико није изузет од било какве одговорности, а одговорност је наравно и ако сте пропустили нешто да урадите што сте требали да урадите", рекао је Додик.

Он сматра да су полицајци на спорној конференцији за штампу, одржаној прије 11 мјесеци, изнијели  и низ непотврђених информација.

"Дакле, постоји једна ствар која је то иницирала, а то је једна непотребна конференција за штампу на коју су изашли полицајци који се баве питањем истраживања тог случаја и изнијели неке квалификације које наравно касније нису биле ни потврђене, неке нису биле потврђене, неке јесу биле потврђене", рекао је Додик.

На питање новинарке РТС-а може ли било шта да се уради мимо министра полиције кад је ријеч о таквом догађају, Додик је одговорио да истражни органи полиције раде искључиво по налогу Тужилаштва.

"Не може ништа да се деси без Тужилаштва. Ако тужилац утврди да је полицајац и чак оперативац који је радио на том случају то учинио мимо закона и мимо налога који даје Тужилаштво, он по службеној дужности може тог полицајца да оптужи и да тражи одговорност за њега. То је једна врста одговорности. Друга врста је нека морална, политичка одговорност. Нико ко је изабран на функцију, од Милорада Додика до министра полиције није изузет те врсте одговорности", рекао је Додик.




БН ТВ

Коментари / 127

Оставите коментар
Name

Борис

26.02.2019 22:04

Ма добар је Миле, ипак је наш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гацко

26.02.2019 22:14

Жив био председниче...

Name

дусанцули

26.02.2019 22:26

То и јесте проблем што је наш. Ја би више волио да је тудји али нисмо ми те среће!

Name

дррр мррр

26.02.2019 22:29

Води га куци својој ако ти је добар.

Name

Дг

26.02.2019 22:31

смрт.налогодавцима.и.убицама.неце.ни.тебе.мимоиц.правда.за.ДАВИДА.ДРАГИЦЕВИЦА...КОЈЕ.УБИЈО.ДАВИДА

Name

власеница

26.02.2019 22:42

ГАД ОД ЦОВЈЕКА.ПЕТОЛИЦНИ КАМЕЛЕОН

Name

Мене само интересује

26.02.2019 23:05

Мене само интересује јесу ли ови 60% нас Срба глупо,лудо па гласају за њега и његове лази или их бас заболе она ставр нике њихово дијете вец неког разведеног конобара а та дјеца као да нису ниција?Ево цекам ботови одговор?

Name

Правда

26.02.2019 23:49

..убице.убице.убице

Name

Ма удомице Додик Лукаца као амбасадора

27.02.2019 00:00

Ма удомице Додик Лукаца као амбасадора у некој од дрзава која као дио квоте БХ амбасада припада ентитету РС И то нико не мозе спријецити јер је то (избор амбасадора) у ствари 'дискрционо право три цлана предсједниства. Једина препрека за именовање мозе бити да у медјувремену против Лукаца не буде поднесена кивицна пријава

Name

ПТПЦ

27.02.2019 04:37

Ма није он, како онако питомо срворење да буде одговорно. Онај неби мрава згазио. Фуј Фуј Фуј Фуј Фуј Фуј Фуј, све ви то радите испланирано ђубрад покварена. Правда за Давида !!!

Name

Ре

27.02.2019 04:59

НЕ РЕЦЕ "ОН" КАКО ЈЕ МОГУЦЕ ДА МУ ЈЕ УЈАК ДАВИДОВ РЕКАО ЈОС НЕКЕ СТВАРИ О ДАВИДУ КАД ЈЕ БИО КОД ДАВОРА ДА МУ ИЗЈАВИ САУЦЕСЦЕ? ДАВИД НЕМА УЈАКА.....ДА ЛИ ЗНАС ТО??? НЕРЕЦЕ "ОН" ЗАСТО ЈЕ ИСАО ДА ИЗЈАВИ САУЦЕСЦЕ ЈЕДНОЈ ПОРОДИЦИ У ОВОМ СЛУЦАЈУ ПОРОДИЦИ ДРАГИЦЕВИЦ,АКО СЕ ТАД БАРАТАЛО ПОДАЦИМА ДА ЈЕ ЗВЈЕРСКИ УБИЈЕНИ ДАВИД БИО "ПИЈАНИ НАДРОГИРАНИ НАРКОМАН КОЈИ ЈЕ ОПЉАЦКАО ЈЕДНУ КУЦУ И ОНДА СЕ УБИО"!!!!! ДА ЛИ ЈЕ ТА ИЗВЕДЕНА ЛАКРДИЈА БИЛА НЕПОТРЕБНА ИЛИ ПОГРЕБНА? ПРЕСТАНИ ДА ЛАЗЕС!!!!! ТИ СИ ЉУДСКО ДНО СТА БИ СЕ ДЕСИЛО ДА ЈЕ ТАКАВ ЗАДЕС ЗАДЕСИО НЕКОГ ОД ВАС ИЛИ ВАСЕ ДЈЕЦЕ МОЦНИКА? СИГУРАН САМ ДА БИ СЕ СЛУЦАЈ РИЈЕСИО ЗА САМО НЕКОЛИКО САТИ. ОНО СТО ЈЕ СВИМА ЈАСНО ЈЕ ТО ДАВИД ДРАГИЦЕВИЦ ЈЕ ОЦИТО МУЦЕН И УБИЈЕН,А НАЛОГОДАВЦИ И ИЗВРСИТЕЉИ СЕ КРИЈУ ИЗА ИНСТИТУЦИЈА РС-а. ПРАВДА ЗА ЗВЈЕРСКИ УБИЈЕНО ДИЈЕТЕ У ГРАДУ СА ИМИДЗОМ (како то ономад једна будалетина реце за Бањалуку) ПРАВДА ЗА НАСЕГ ДАВИДА!!!!! ИДЕМО ДО КРАЈА ДАВОРЕ!!!!!

Name

До

27.02.2019 05:02

Зао ми је сто је нас, сто није син неког насег непријатеља

Name

@Роки

27.02.2019 05:03

Кад ради у интересу народа. то је под притиском. Сви ће бити жртвовани само да се непотегне његова одговорност. Па кад се пошло чачкати о његовом делу у Пициној згради одмах је кум платио да се заврши та прича.

Name

Зоран

27.02.2019 05:48

Лукац је болестан цовјек који за лицне фрустрације и луцне обрацуне користи полицију.Тај је цовјек висе стете нанио Додику и РС него сви опозиционари,медјународни представници муслимани.Све сто Лукац у свом лудилу уради то се писе као минус РС и Додику.

Name

Аа

27.02.2019 05:58

Лукац се окуразио не сиса га ни 2% па сад убједјује Вуцица да му помогне да га макне, Зељка, Лукац Тегелтија, мало висе у ојацали него сто си мислио. Висковиц Лукаца несмије ни погледати

Name

ПРИЈЕДОР

27.02.2019 06:13

ЧОВЈЕК КОЈИ ЈЕ УНИШТИО РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. КРАО, УБИЈАО, ПЉАЧКАО, УЗУРПИРАО, РЕКЕТИРАО, ДРОГИРАО И , И , И , И, ИИИ!

Name

Мирослав

27.02.2019 06:34

На питање новинарке о смјени Лукача треба само послушати уздах пр. Додика, све се само каже као и понашање др. Карана на конференцији за штампу.

Name

у3ПМ

27.02.2019 06:43

Неки у полицији су толико ојачали да сада представљају опасност и за сами политички врх. Некима из политике може бити шанса да се са ликовима у полицији који су превише ојачали, па представљају реалну опасност, обрачунају користећи управо случај Драгичевић. Дошао им као "кец на једанест". Ово сада је само пробни балон. Неће то ићи баш тако лако јер сви држе једни друге у шаци и могу уцјењивати. Да није тако неке ствари би се давно разријешле а одговорни казнили. Пуно је ту прљавог веша свих да би се једним резом ријешио проблем. Биће "тресла се гора...". да се народу замажу очи и да утисак да се нешто ради. Док не дође неки нови случај а онај стари брзо заборави. као и безброј пута до сада. Како се завршише велике "афере" Бобар банке, Банке Српске, Павловић банке, пљачке од стране полиције, случај Шпири и Чаушевић, Вила Додик у београду, изградња зграде владе, Фармаланд, фирма "Никола Тесла", пренос кеша преко границе, итд., итд...

Name

Мрак, Тотални

27.02.2019 06:54

Чињеница је више него очигледна да ми у РС имамо један, не мали, број политичара који су болесни. На психичкој бази, што би анрод рекао. Не треба никога именовати, довољно је људе погледати. Говор тијела, говор очију, изговорене ријечи, итд. Нас већином воде болесници, а част појединцима. Да ли је то овај лик са слике, да ли је онај лик из приче, да ли .... Не знам буразеру, и ништа не тврдим, али је чињеница да нам је држава болесна а болесну државу стварају болесни плитичари који је воде. Ја сам се на срећу недавно "испалио", иначе бих (због бритког језика и искрености) награбусио исто као и Давид. На жалост, не постоје снаге, ни људске ни материјалне, да се то зло искоријени. Ићићемо овко још неколико деценија док не изумремо. Знам породице и породице, као што је мој случај, које су једноставно побјегле од тог зла и тих болесника, и у иностранству се одлично снашли. Јер те у иностранству господари гледају колико вриједиш а не колико си луд или болестан да слијепо служих једном малом броју породица и отуђених центара моћи. Нека вам је са срећом са таквим болесницима кад сте у стању да их годинама бирате.

Name

Дијагноза

27.02.2019 07:09

И после Тита - Тито. То је српско проклетство.

Name

Сунце ти жарко

27.02.2019 07:22

Кад неко истовремено ради за неколико обавјештајних служби, дође у ситуацију, прије или послије, да то исплива на површину. Говна увијек испливају на површину, јер имају мању специфичну тежину од воде. Можеш, јаране, накузивати властити народ, и оне у његовој непосредној близини, али не и оне који вијековима тренирају убијање, пљачке, каубојштину. Ту локалне форе не пролазе. Правило: уђеш у коло, добијеш налог, добијеш паре (или нешто друго) за извршавање налога, полагање рачуна за извршавање или неизвршавање налга... итд.. функционише савршено, тако да бјежање од одговорности има кратке ноге. Дошло вријеме да се налози положе. ес' био, шта с' радио, зашто ниси вако, зашто ниси нако... дошло на наплату. Према томе...кме, кме, кме...не помаже. Паре на сунце, сунце ти жарко...

Name

"Ко преживи, причаће"

27.02.2019 07:31

Није случајно да се баш у тој емисији та тема нађе на дневно реду. Ништа се не догађа случајно. Случајно се ни у цуре дијете не нађе. Очигледно је да је ова емисија наручена и да је била у функцији нечега. Чега, остаје да се види. Каже се ; вријеме ће показати. Према томе; стрпљен спашен. Ко преживи, причаће.

Name

Гењатз, Чедо моје

27.02.2019 07:33

Није имао храбрости да ово каже на до скора својој ТВ. Зна да не би могао изаћи на главна врата. Отело се отело, Чедо.

Name

Алибаба

27.02.2019 07:38

Лукац и Тегелтија су по мени требали бити смјенени од афере са саобрацајним радарима-камерама. Не вјерујем да Лукац има било какве везе са смрцу Давида Драгицевица. По мом мисљењу овај слуцај је само показао неспособност полиције а ако је неко од полиције и умјесан у овај слуцај или затаскавање онда мислим да је Лукац само покусао да прикрије ту неспособност тј да "застити своје људе". То је уобицајен нацин понасања сиром свијета. Полицајци покривају једни друге, као и доктори, ватрогасци, војници итд. Не опавдавам Лукаца ни 1% али јос мање оправдавам да се неко оптузује за убиство без икаквог доказа. Давор је у скупстини рекао не да је Лукац неспособан или лос министар вец је рекао, цитирам: " Убица мог сина је Драган Лукац." Следецих дана је тузиластво затрпавао пријавама против непознатих поцинилаца. Ако је убица Лукац засто тузиластву није поднио пријаву против њега вец против нн лица? Оптузити некога да је убица није дјеција игра или кафанска прица. То су најтезе оптузбе које су изрецене са говорнице највецег дрзавног тијела у Републици. По мени ту је Давор направио страсну греску. Да ли је то радио под утицајем некога из опозиције или је једноставном растресен болом и тугом заиста не знам али је то једноставно погресно. Медјутим ниста од тих десавања није утицало на Додика и Цвијановицеву да га смијене, цак напротив они су га опет именовали за министра. То знаци да Додик позицију Лукаца уопсте не повезује са овим слуцајем. Ако одлуци да смијени Лукаца, по мом мисљењу смијенице га јер је престао да слијепо слуса Додика(намјеста тендере и слицно) или да би на његово мјесто поставио некога подобнијег. Пропусти у слуцају истраге смрти Давида могу послузити само као згодно оправдање. Јер је Лукац заиста крив сто није спровео интерну истрагу о пропустима које су поцили слузбеници мупа.

Name

Пуж Голаћ

27.02.2019 07:39

Био сам особно назочан када му је речено "не именуј овог фирауна, главе ће те доћи". И, згледа, би тако. Сада чујем да се све више креће на релацији Сарајево-Београд, и да у Бања Луку ријетко свраћа. Вјероватно да претходно утаба трасу будућег аутопута "турског тока", преко Раче. По принципу, Плачи Мала Плачи, Ост'о Сам На Рачи. У ту причу не вјерујем пошто ми је особно познато да не бјежи одгворности, ако су добре паре у питању. Свака роба има своју цијену, и све је на продају. Како ће турци да вјерују у исплативост неког пута ако њиме не пролаз Марко...Краљевић.

Name

Има наде, ЗА НОМАДЕ

27.02.2019 07:52

Поуздано знам да је пробао све, али не иде. Шпитзо превише ојачо. ЈБГ. Остало му је само да проба да се обрачуна путем медија, али ни то неће ићи. Види се из "говора тијела". И шта сада. Шта нас обичне људе чека. Има и наде. Нада умире последња. Тако ти је то кад си у рату имао болеснике. У првим редовима, али у позадини, мислим логистици. И кад се ти болесници из првих редова дохвате са још већим болесницима из позадине, шта се добије. Болесник на квадрат.

Name

ре Гацко

27.02.2019 08:23

"председник"? чега? снсд-а или??

Name

Одговор за алибаба

27.02.2019 08:31

Превисе си паметан ,пуно написао али глупо ,смањи мало ,бадава писес толико ,глуп био глуп остао

Name

РЕ Ма удомице Додик .....

27.02.2019 08:31

Коментар ти је само дјелимично тачан, избор амбасадора се именује консензусом у предсједништву, ако се неком од других чланова Лукач не свиђа онда неће бити амбасадор. Покушавао је Драган Човић (хдз) неколико пута да устоличи проусташког "новинара" из Херцеговине за амбасадора, и није ишло, други су били против. Вјеровао или не, тај проусташки "новинар" је Бајин добар пријатељ, мислим да је снсд једно вријеме био и донатор његовом порталу, можда је и данас, не знам.

Name

ЈЕРЕМИЈА

27.02.2019 08:46

Ма добар је јер је и нас За нас ради на растурању РС,То је дуг и трновит пут Ал се нас Миле примио тог посла зато је на власт досо на тенковима

Name

Ре Борис

27.02.2019 10:23

да је бог дао на страни насих непријатеља, било би сансе за ову Републику...ти си један од оних 80 хиљада гласаца из БиХ , који је неписмен и не разумијес ниста , ста се десава у 21. вијеку

Name

Гојко

27.02.2019 11:37

Ма ово се једна беспослена будала надовезала па само пише коментаре, очито импресуонирана Додиком! Иди ради нешто корисно, изгледаћеш паметнији

Name

Ре

27.02.2019 11:58

Ма опет се проваљује на другим телевизијама, гдје нису његови резимски новинари. Он Лукацу не мозе ниста, јер ако оде Лукац, оде и Додик...заједно су они русили систем '99...

Name

ре Гацко

27.02.2019 12:25

Имао си прилику да гласаш за свог предсједника али ти је интерес помутио разум.

Name

Митриц Кратки

27.02.2019 12:58

Миле је смјенио Синису Костресевица јединог цасног цовјека у МУПу, само зато сто је доказао све супротно од конференције, зато сто је пред анкетним одбором рекао да је Давид убијен. Ето колико је Миле искрен у својим намјерама и како пролазе они који су се супроставили и Лукацу и Мили у убиству Давида.

Name

реалност

27.02.2019 14:01

Милокрад треба постен суд, али тренутно не мозе правда да се спроведе. Има времена..

Name

Европа

26.02.2019 22:12

Леле он не смије ниста Лукацу супља прица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шурда

27.02.2019 02:26

Леле наравно да не смије. Ни Дарку Илићу, Недељку Лубури, Спасојевићу, Новковићу. Како прозирно на РТС

Name

Ре

27.02.2019 05:51

А Лукач је болестан лик, као змија звечарка је.

Name

Тацно

27.02.2019 06:08

Он се пласи Лукаца и те како.. То и јесте проблем.

Name

Милун

27.02.2019 06:48

Наравно да има пропуста.Прва његова изјава на ТВ је пропуст.Није имао потребе ни да излази и даје обавјештење зашто има портпарола у МУП-а који прима плату, а треба и да прикупи сва тачна сазнања и онда да се обрати јавности а не на основу неких штурих информација.Да не набрајам од обдукције Карана који није имао лиценцу а то урадио и ко му је наредио да то ради и тај треба да одговара.Зна се да то тужилац не би наложио јер има списак овлаштених који то могу радити са лиценцом.Па да даље не набрајам све до подношења извјештаја ОЈТ, који је преквалификовао извјештај.Све то указује на пропусте.Има ту много да се наводи али чињеница је да би министар ако има имало части дао оставку а не би се оволико опирао.Додик нема петљу да смијени Лукача јер ко зна шта овај зна, тако да постоји опасност да ова нешто изнесе за њега исто Кнежевић за Милу Ђукановића.На крају почеле су да му цуре информације из МУП-а као тонски запис који има Станивуковић, а они га терете за кривично дјело што је срамота.То треба да раскрсти у МУП-а ко је направио снимак и како је дошао до Станивуковића.Нек види са екипом која је пустила и снимак ''Папка Митровића" па је тада отишао министар Јовичић, па вјероватно ће и он.Ко зна колико још таквих ствари су продали и можда ће накнадно бити објављене.

Name

Реално Бл

27.02.2019 06:54

Реално је да Додик мора смијенити Лукача , јер идуће године иду битни избори а због Лукача , Тегелтије то јест Мркоњичког клана , Шпирића и Цвијановићке идуће године Додик губи Бањалуку то је сигурно , самим тим кад изгуби Бањалуку изгубио је и власт и може га дебело коштати , Додик није свјестан стварног стања у Бањалуци добија тотално погрешне информације од својих полтрона и улизица , стање на терену међу народом је другачије , Бањалучани су огорчени .........

Name

Скептик

27.02.2019 10:10

А Лукач размишља о одговорности Додика.

Name

Ре

28.02.2019 05:00

Ма и да смије,ста ми имамо од тога,смјени га са мјеста министра и стави га на другу позицију а он и даље ради ста је радио.Нема правде без смртне казне за политицки и привредни криминал !

Name

Супља

26.02.2019 22:15

Оцито да су изузети од сваке врсте одговорности. Од актера конференције па тако редом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

27.02.2019 01:43

Управо тако јер да је овако као сто Додик прица, онда је тузилац морао све те са конференције до сада стрпат иза ресетака..а није никог..а ни њега није Нико ..знаци супља По обицају.

Name

прес

27.02.2019 09:35

НЕ СМИЈЕ ДОДИК ТРЕНУТНО ЛУКАЧУ НИШТА!ОДБИО МУ ЈЕ ЛУКАЧ И РАНИЈЕ ПАР НАРЕДЈЕЊА ДОК ЈЕ ЈОШ БИО У КОМУНАЛНОЈ ПОЛИЦИЈИ! У ШАЦИ ИМА ЖЕЉКУ,ШПИРУ И ТЕГЕЛТИЈУ А КЕШ СВАКОДНЕВНО СВЕ ВИШЕ КАПА.

Name

Глас

26.02.2019 22:16

Лупа цовјек глупости.Боље рецено “ваља”!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да чујемо

27.02.2019 09:02

Мора полицајац, инспектор рећи ко му је наредио да то уради.

Name

крамп

26.02.2019 22:19

Цути Додо ако те Дјола дохвати неце те бити ни у љељама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

♤♡◇♧

26.02.2019 22:31

Јој земљо отвори се..одговора..људи јел ово ми стварно проживљавамо ил је САН..Сачекацу јос мало да видим..па немогу да вјерујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусанцули

26.02.2019 22:32

Је ли овај човјек икада рекао ишта што би се бар близу могло назвати истином и ко су људи који њему вјерују? Да ли би му приватно тако вјеровали да им нешто лично обећа? Шта се дешава у главама тих људи који њему повјере свој глас када је читав његов наступ лаж и јефтини популизам , да не спомињемо неиспуњена обећања којих је било на десетине и стотине. Имају ли ти кметови бар имало достојанства?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кметови

27.02.2019 08:46

су искључиво слијепи послушници, ухљеби без знања и достојанства, понизни бескичмењаци, паразити овог друштва, лоше особе-карактерно и морално. Њима се нареди став и мисљење, сви су као клонираног понашања, апсолутно продане душе, војска без става и самопоштовања.

Name

модрицанин

26.02.2019 22:34

Казу да су Оци огледало дусе. Код Доде оци не мирују, свуда гледају осим према оном са ким прицају, подоцњаци као да није спавао 15 дана мада вјерујем да и не смије цврсто заспат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Види Га

26.02.2019 23:19

ух,сто се зајебах.Ја мислио ово на слици је Паја Цутура...опрости ми најдрази прецеднику.

Name

јела

26.02.2019 23:51

не спава он од 18 марта просле године

Name

Ре

27.02.2019 00:35

то су оци преваранта и клосара.

Name

ре модрицанин

27.02.2019 11:32

Кад спомену да су очи огледало душе ја бих нешто додао. На свакој конференцији за штампу, ако новинар постави питање које предсједнику не одговара, он се толико љуља лијево десно и све циједи кроз зубе. Питам се како би психолози окаракерисали такав лик.

Name

Игор

26.02.2019 22:34

Зна Миле добро да је само питање он или Лукац . Уцјењени су и само је питање да ли це Миле смоци снаге да се ријеси Лукаца или це Лукац да хапси Милу. Пола тајкуна и пола криминалаца це подрзати једног пола другог. Кад они који су га довели ријесе да га замијене њему је крај , мозе прицати ста хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тб

26.02.2019 22:35

Ако стварно искрено прица капа доле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре тб

27.02.2019 05:01

ОН ПРИЦА ИСКРЕНО?????ХАХЗХХАХ

Name

Ана

26.02.2019 22:38

Лажљиви Додо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

27.02.2019 05:24

Лагатор...увјек у свему постоји та цувена кап која прелије цасу. Мислим да је се то Додику догодило сада у овом интервију..сад би му кола могла кренути низ брдо.

Name

Дијаспора

27.02.2019 11:49

Свето Писмо,казе,"од почетка је лаза,и Отац лази,када Лазе своје говори"цувајте се лазних уцитеља због њих је много крви проливено"ово вриједи за ДОДИка,само да зелене погледати снимку са камера, убиство ДАВИДА било би одмах ријесено,као на цести кад те радар услика,Додик,Лукац су повезани,и одговорни за сва убиства,Бог се не може обманути,ОН БОГ све види,сви це одговарати,у БОГА нема времена

Name

26.02.2019 22:42

Што кријеш оно што знаш?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

власеница

26.02.2019 22:43

ГАД ОД ЦОВЈЕКА.ПЕТОЛИЦНИ КАМЕЛЕОН.ПРАВДА,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

27.02.2019 01:44

МИЛЕ БИ СЕ РАДО РОИЈЕШИО ЛУКАЧА, АЛИ НЕСМИЈЕ. УБИСТВО ДАВИДА ЈЕ БИЛО У ДОБА ВЛАДАВИНЕ МИЛЕ, АЛИ ПРЕПУСТИ СТВАРИ ЖЕЉКИ И ВИШКОВИЋУ. ТИ БРИНИ О БИХ. АЛИ СЕЛО НЕ МОЖЕ ИЗ ТЕБЕ ИАКО СИ ГРАЂАИН БЕОГРАДА, ДРЖАВЉАНИН СРБИЈЕ, ТАДИЋА, ЂИЛАСА И ЈЕРЕМИЋА ДЕСНА РУКА.,, ПРОИНТЕР И АГАПЕ,, ТЕ ВОДЕ КОД МИШКОВИЋА И ОНДА КРАЈ.

Name

Надреалиста

27.02.2019 05:31

Није он нормалан да бог казе да јесте!!!

Name

Психолог

27.02.2019 06:09

Посматрам те цијелу емисију Миле, од свега си рекао 10 посто истине. У великом си грцу то те откривају јагодице на фаци, оци ти летају као по лоју, то је кад цовјек лазе, квасис усне то је нервоза у теби, подизање лијевог рамена, а то радис сваки трен, то је одбрамбени его у теби, бојис се напада. Искривљени облик оцију је знак трауме и страха. Због и ради цега си у великом страху, ми претпостављамо, а ти најбоље знас и неулијевас висе ником никакво повјерење цак одајес слику истросеног цовјека

Name

за Психолог

27.02.2019 07:32

Струка је струка !

Name

каран

26.02.2019 22:58

Миле рекао си да могу бити миран,шта је сад, како да те зовем ови прислушкују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

26.02.2019 23:43

Милорад додик је обицан примитивац који је полудео од похлепе и страха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дх

26.02.2019 23:43

ЛУКАЦ.И.ТИ.СУ.Кривци.за.давидову.смрт..ПРАВДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислим

27.02.2019 06:10

да он сам себи невјерује

Name

руза

27.02.2019 00:12

Зар није довољно годину дана цекања па јос треба, Кога кријете и ти и лукац???

ОДГОВОРИТЕ
Name

руза

27.02.2019 00:17

Марс лазове проклет био да је твој игор убијен ста би ти мајмуне радио . Цеко ста це ти лукац криминалац реци. Треба вас смијенити и незнам уцијем ти интересу говорис ниси ти висе ниста у РС, Дабогда ти се траг замео,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реган

27.02.2019 01:12

Какав смо ми несретан народ кад су нам Додик и Лукац бог и батина,па то су криминалци и битанге и лазови и ситни преваранти без имало морала.Срамота ме сто сам србин,вец дузе вријеме !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гроза

28.02.2019 08:10

Многе је срамота, а млађи и који су у прилици, побјегоше из овог рајског ентетета. Благо свима који могу отићи, ово се не да ни слушати, поготово не гледати, зивоти су нам свакако угрожени, већ дуги низ година, у сваком погледу..

Name

wест

27.02.2019 03:50

Ко је убио Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

27.02.2019 09:44

Назалост наркомани тако и заврсе.

Name

Тереза

27.02.2019 11:59

Мозда, али Давид није био наркоман!

Name

Истина

27.02.2019 04:07

Ево зиви доказ да це миле све стрпати у затвор само даа одрзи себе јер упао је у замку гдје нема гдје а то је ЕУ и САД сад игра како они свирају а сто се тице лукаца крив је крив

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.02.2019 05:03

ОБЕЦАО СИ ДА ИДЕМО ПРЕД ТУЗИЛАСТВО ДА ИХ ИЗБАЦИМО? СТА РЕЦИ НЕГО ПАТОЛОСКИ ЛАЗОВ.... ПРАВДА ЗА ДАВИДА ИДЕМО ДО КРАЈА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко иза угла

27.02.2019 05:19

Типичне одлике једног шарлатана од политичара,типичан лажов и политички преврљтивац без властитог принципа и става! Камелеон је мила мајка за њега,камелеон мјења боје за свој опстанак а не да науди другима,због овог лажова могу многе мајке остати без синова,он гура у пропаст цитав регион због неких својих хирова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

27.02.2019 05:23

Истина и правда до краја за убице и налогодавце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕСА

27.02.2019 05:30

МИЛЕ СМИЈЕНИ ЛУКАЦА А И ТИ ОДМА ПОДНЕСИ ОСТАВКУ АКО ИМАС ИМАЛО САВИЈЕСТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еј бре..

27.02.2019 10:09

Нема више смјена ни оставки, има само реобија, дуготрајна и тешка. Уз одузимање опљачканог.

Name

Раде

27.02.2019 05:56

Паника их хвата због видеа којег це давор пустити ,тада нема висе ни назад ни напријед ,нема које снимао засто ста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера

27.02.2019 06:08

Синоц казе да ради Рафинерија у Броду а не ради, затворена до краја године, увозе нафту из Србије. Казе Болница Србија у Истоцном Сарајеву пустена у рад и ради а као вода није добро прикљуцена, па није ратна болница да ради без воде. Њега це запад отписати као Милу кад земљу уведе у НАТО. Миле њима треба јос да одради неке ствари и кад заврси цао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хоце смијенити Лукаца

27.02.2019 06:17

Пре тога це га додатно обезбједити до петог коленаСад он игра како Запад свира...то сто ми од тога немамо ниста то је други падез...за нас би било мало боље да поваца плате..овим које пислодаци закинули намирити за пензије..натјерати послодавце да раде по закону ил им узети и дједовину и намирити раднике које су ојадили..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комсо

27.02.2019 06:30

Миле у фазону: "за сваког по несто". Говори оно сто народ зели да цује, мисли несто сасвим друго, ради треце, а планира цетврто. Знаци тип је тески лазов и манипулатор. Он има образа да изговара ријец ОДГОВОРНОСТ? Па он да је имало одговоран и да постује ту ријец, одмах би смијенио комплет Владу и распустио Народну Скупстину након афере Папак. Безобразни лицемјер и лазов, сеоског менталитета, по природи бескрупулозан и аутократа. Одвратан тип

ОДГОВОРИТЕ
Name

Себи руке

27.02.2019 10:07

Члан Прецедништва БХ-а нема уставна ни законска овлаштења да смјењује и поставља по ентитетима. А све супротно томе била би тешка узурпација туђих права и повлачило би политичку и сваку другу одговорност и санкцију.

Name

Какав

27.02.2019 06:41

лик,фуј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако имаш

27.02.2019 06:45

Ајде Миле зачепи уста свима , ако имаш ону ствар , и смијени већ једном тог Лукача , читава држава зна да је Лукач умјешан у све криминалне радње да је омржен у народу максимално и докажи да га смијеш смијенити , јер се у држави прича да иза Лукача стоје кум Ђола звани проституција и Станковић интеграл и да ти Додик не смијеш ништа ни ти можеш ишта , јер су власт преузели Тегелтија и Мркоњичани , жалосно ако је тако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајка Нови Град

27.02.2019 06:49

Пресједнице добро казете , први пут да се могу слозити са тобом . Лукац је највеци кривац за ова десавања око убитства Давида . Овако РС а . тоне у неповјерење у МУП РС е . Лукац није дорастао да обавља тако вазну функцију и омрзен је медју самим полицајцима . То је цовјек који је озбиљно психицки болестан и пати од комплекса . Тог цовјека никад нисам видио да је весео и да се смије .Иза себе има низ афера које се немогу бас тако лако опростити . Његовом смјеном смирице се страсти медју градјанима .

ОДГОВОРИТЕ
Name

шта ћемо с Драганом Лукачем

27.02.2019 07:03

Хоћемо ли министра унутрашњих послова Републике Српске премјестити да буде директор Федералне управе полиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко свој народ туче...

27.02.2019 07:10

Да би био скнут са једне, и стављен на другу ЦРНУ ЛИСТУ, услов је да се разријеши случај Драгичевић. Који је, очигледно, добио беђународне размјере. Што би се рекло "изшетао на улицу" и нико га више не врати у институционалне токове. Што би се рекло "дош'о ђаво по своје". Очигледно је да почиње тзв. измицање. Спашавај се ко може. Неко мора да виси, а зна се гдје пуца. Тамо гдје је најтање. Само је питање, сада, гдје је најтање. Тамо гдје се мисли, или тамо гдје стварно јесте. Ову изјаву, без обзира што се мође десити да је страчуната, Гуја неће лако прогутати. А Гуја је сујетан и осветољубив. Није се дала кад је требала бити изузета од обнављања функције, неће се дати ни сада. Видјећемо да ли је ово представа за већ безброј пута намагарчени народ, или увод у неки озбиљнији обрачун. Вријеме ће показати. "Ко народ туче, од народа гине"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

27.02.2019 07:10

Сто је баби мило то јој се снило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИКО

27.02.2019 07:14

ПОД ЗАСТАВОМ СРПСКЕ ЛАЗЕС КО ДЗУКЕЛА..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

27.02.2019 07:16

А ста ради диспецер?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тутуковиц

27.02.2019 07:24

Ко да мили вјерује једно прича друго мисли треце ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туре Буре Ваља

27.02.2019 07:28

Имао сам утисак да се мало зноји. Ко имењак му црногорац. Видјећемо та ће вријеме показати. Није добро. Изгледа да је и он одслужио своје (истекао му рок трајања) што за имењака рече онај енглез. Прање руку је очигледно, а колико ће бити успјешно остаје да се види. Туре Буре Ваља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалност

27.02.2019 07:31

Како су људи мастовити на овом порталу. Не контам како не схватају да је Миле сада на врхунцу моци. Цак сто висе ствари му иду повољно и са Америма и са Европом. То сто це одрадити пар кадровских смјена добро је осмисљен и прорацунат потез. Нисте мозда сконтали да Европа уопсте није реаговала када су забрањена окупљања крајем године и да је то све са њима договорено. Људи опозиција не постоји. Олицје опозиције је Цавиц. Опозиција је управо уцинила да буде овако моцан. Па закљуцујте даље... Мозе ми њега волити или не волити али њега се све пита и јос дуго це како ствари стоје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.02.2019 20:48

У праву си. Само си заборавио да му је истекао рок трајања. До краја прољећа и здраво

Name

гуз

27.02.2019 07:34

Овај цовјек вас хуска на рат који це те изгубити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАФИЈА

27.02.2019 07:49

ГОСПОДИНЕ ЛУКАЧУ ТИ НЕСМИЈЕШ НИШТА РЕЋИ ЗА ТВОЈА НЕДЈЕЛА ИМА ТЕ У ШАЦИ А ТИ ЊЕГА ЛУКАЧ ЈЕ ЗАРАДИО ТОЛИКО БОГАСТВО КАО И ТИ ОД МЈЕСЕЧНЕ ПЛАЋЕ ЈЕСТ АЛИ У ЛИМБУРУ МЈЕСЕЦУ ИСТИ СТЕ ВИ САМО МАФИЈО ЗАМАЈАВАТЕ НАРОД ЛУКАЧУ ЈЕ ДОБРО ПОЗНАТО КО ЈЕ УБИО ДАВИДА ОН ТО ЗАТАШКАВА КАО И ОСТАЛИ СВИ У ВРХУ МУПА СА ЋУЛУМИМА ЈЕ ПОВЕЗАН ИМА ЗА ЉУБАВНИЦУ ИРЕНУ ЋУЛУМ ФИЛИПА ЋУЛУМА И РАЂЕНА ТРЕБА ДА ХАПСИТЕ КОЈИ СУ ПО НАЛОГУ МУПА ЛИКВИДИРАЛИ ДАВИДА И НЕПРАВИТЕ СЕ БУДАЛЕ РАДИТЕ СВОЈ ПОСАО КАКО ТРЕБА ИЛИ НАПУШТАЈТЕ ФУНКЦИЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

К

27.02.2019 07:59

Овај цовјек је престрављен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

велико постење

27.02.2019 08:01

мрка капа зли биљези питање оцели смити кад приглави и оца поглви мора даје ватра догорила до ноктију велико постење мора даје крено путем великог возда карадјордја само пази дасе неоклизнес

ОДГОВОРИТЕ
Name

СМИЈЕШНО БАЊА ЛУКА

27.02.2019 08:10

ШТА ЋЕ СЕ ДЕСИТИ НАРАВНО ДА НЕ МОЖЕ НИШТА ДА СЕ ДЕСИ ЈЕР ТУЖИЛАШТВО ДА ЈЕ РАДИЛО КАКО ТРЕБА ДАВНО БИХ БИО РИЈЕШЕН СЛУЧАЈ ДРАГИЧЕВИЋ. ТУЖИЛАШТВУ НИСУ ОДРИЈЕШЕНЕ РУКЕ ДА МОЖЕ ДА РАДИ. НАРАВНО И ЛУД ЗНА КО ЈЕ КРИВ, ДА НИЈЕ КРИВ НЕКИ ПОЛИЦАЈАЦ ВЕЋ ОНАЈ КО НАРЕЂУЈЕ. ДА ЈЕ КАКВЕ СРЕЋЕ ДАВНО БИХ СМИЈЕНИЛИ ЛУКАЧА. КАЖЕТЕ НИКО КО ЈЕ ИЗАБРАН НА ФУНКЦИЈУ ОД МИЛОРАДА ДОДИКА ДО МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ НИЈЕ ИЗУЗЕТ ТЕ ВРСТЕ ОДГОВОРНОСТИ ПА КАД НИЈЕ ШТО ТАКО РАДИТЕ И ШТО ДОЗВОЉАВАТЕ ДА ЈЕ ЛУКАЧ ВЕЋА СИЛА ОД ВАС. ЈЕДНО ПРИЧАТЕ ДРУГО РАДИТЕ. СВЕ ЈЕ СРАМОТА И ТО КАТАСТРОФАЛНА А И НЕВИЂЕНА ШТА СТЕ УРАДИЛИ ПОРОДИЦИ ДРАГИЧЕВИЋ ОД ВАШЕГ ОДЛАСКА КУЋИ РОДИТЕЉА И РАЗНИХ ПРИЧА НА ЈАДНО ДИЈЕТЕ КОЈЕ ЈЕ МУЧКИ УБИЈЕНО И СПОМИЊАЊЕ НЕКОГ УЈАКА КОЈИ И НЕ ПОСТОЈИ, И ОНАКО БЛАЋЕЊЕ ОД СТРАНЕ ЛУКАЧА ПОРОДИЦЕ ДРАГИЧЕВИЋ ЗАТИМ ИЗВОЂЕЊЕ ОНОЛИКОГ БАТАЉОНА ПОЛИЦИЈЕ ДА БИЈЕ НЕДУЖНИ НАРОД И ОНИХ ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ШТО ЈЕ СВЕ ПОСЛЕ ДЕМАНТОВАНО. НЕ ДА ЈЕ ОВО СВЕ ЖАЛОСНО ШТО СТЕ УРАДИЛИ И ШТО РАДИТЕ. ПА ЗАР ТАЈ ЛУКАЧ НИЈЕ ТРЕБАО ДАВНО БИТИ СМИЈЕЊЕН ПОД ХИТНО А НЕ ДА СЕ И ДАЉЕ БАХАТИ. КО ЈЕ ОН ДА ЗАБРАЊУЈЕ ОКУПЉАЊА У Б. ЛУЦИ НИЈЕ МУ ЈЕ ЋАЋА НАПРАВИО. БАЊА ЛУКА ЈЕ НАШ ГРАД И ИМАМО ПРАВО СВИ СЛОБОДНО ДА СЕ КРЕЋЕМО. ЗНАМО СЕ МИ САМИ ШЕТАТИ ГРАДОМ БЕЗ ПОЛИЦИЈЕ, ПОЛИЦИЈА КАО ТАКВА НИЈЕ НАМ ПОТРЕБНА, ПОЛИЦИЈА КОЈА ЗАСТРАШУЈЕ И МАЛТРЕТИРА НАРОД ПОЛИЦИЈА КОЈА ПРИЈЕТИ И СЛИЧНО ПА ПО ВАШЕМ КО ЈЕ КРИВ НАРАВНО КО ЈЕ ГЛАВНИ ДА ЈЕ КАКВЕ СРЕЋЕ ДАВНО БИХ ГА СМИЈЕНИЛИ. ЗАШТО ЈЕ ЗАБРАЊЕНО ОКУПЉАЊЕ ПРАВДА ЗА ДАВИДА, РАЗЛОГ ВЕОМА ПОЗНАТ А ТО ЈЕ ДА СЕ НЕ САЗНА ИСТИНА. СВИ КОЈИ ЗНАЈУ КО СУ УБИЦЕ И ЧУВАЈУ ИХ, ОНИ СУ САУЧЕСНИЦИ И ТРЕБА ИМ ИСТО СУДИТИ КАО И УБИЦАМА ЈЕР НИШТА НИСУ БОЉИ. КАКО МИНИСТАР КАЖЕ НЕ ДАО БОГ ДА ЈЕ НЕКО ЊЕГОВОМ ДЈЕТЕТУ И ЧВОКУ ОПАЛИО ОН БИХ ГА НАШАО У 24 ЧАСА. ШТА МУ ТО ЗНАЧИ КАКВО ЈЕ ТО БАХАЋЕЊЕ А ВАМО МОМКА УБИЛИ И НИШТА, УСТВАРИ ДАВОРОВО ДИЈЕТЕ КОЈЕ ЈЕ ИМАЛО ТЕК 21. ГОДИНУ. ПА ШТА ТАЈ МИНИСТАР МИСЛИ ДА ЈЕ ЊЕГОВО ДИЈЕТЕ САМО ДИЈЕТЕ, ТО ЈЕ ЈАДНО СВА ДЈЕЦА ТРЕБА ДА СУ ИСТА И ДА СЕ ИСТО ТРЕТИРАЈУ А ТО У ВАШЕМ СЛУЧАЈУ НИЈЕ НИ ПРИБЛИЖНО. ЗА СВЕ БИ ТРЕБАЛО ДА ЈЕ ИСТО АЛИ НИЈЕ НИ КОД ВАС И ВИ КАЖЕТЕ ЗА ДЈЕЦУ КОЈИ СУ ЗАВРШИЛИ ФАКУЛТЕТЕ НИЈЕ БИТАН ПРОСЈЕК ОЦЈЕНА БИТНО ЈЕ ДА ЈЕ ОБОЈЕН ВАШОМ ЦРВЕНОМ БОЈОМ. ТО ЈЕ ДОКАЗАНО У СВАКОЈ ОПШТИНИ САМО СЕ ПРИМАЈУ ВАШИ ЦРВЕНИ, ПА ЗАР И ВИ РАДИТЕ ИСПРАВНО НЕ НИ СЛУЧАЈНО. ПО МОМ МИШЉЕЊУ БАР БИХ ДАНАС СВАКО ИМАО ПРАВО ДА СЕ ОПРЕДИЈЕЛИ ГДЈЕ ХОЋЕ А НЕ АКО НИЈЕ ВАШЕ БОЈЕ ОНДА НИТИ ИМА ПОСАО, НИТИ МОЖЕ ГДЈЕ ПОЧНЕ ДА РАДИ. ДА ЈЕ КАКВЕ СРЕЋЕ КАД СТЕ БИЛИ САМО ПРЕДСЈЕДНИК БИЛИ БИХ ПРЕДСЈЕДНИК СВИХ У РС А НЕ САМО СНСД-ОВ ПРЕДСЈЕДНИК ТО СТЕ СВЕ И ДОКАЗАЛИ А И ТАКО СТЕ И РАДИЛИ ПО СВИМ ОПШТИНАМА. НЕ ДАМО СВОЈЕ ЈА. ЗА НАС ИМА СЛОВЕНИЈА, АУСТРИЈА, ЊЕМАЧКА И ДРУГЕ ЗЕМЉЕ БОЉЕ И ТО НЕГО ОВА СИЛНА ПОНИЖЕЊА. ПРЕМА ТОМЕ ЗНАЈТЕ ИСТИНА ЈЕ СПОРА АЛИ ЈЕ ДОСТИЖНА КАД ТАД ЋЕ СЕ САЗНАТИ А И СВАКО ТРЕБА ДА ПОЂЕ ОД СВОГ ДЈЕТЕТА ЈЕР КОЛИКО СУ ВАМА ВАША ДЈЕЦА ТОЛИКО СУ И НАМА НАША ДЈЕЦА. ДЈЕЦА СУ СВЕ У ЖИВОТУ ЗА ЈЕДНОГ НОРМАЛНОГ ЧОВЈЕКА ПА ПРЕМА ТОМЕ НЕ ПРАВИТЕ ТАКВЕ КАТАСТРОФАЛНЕ ГРЕШКЕ КОЛИКО ГОД ЈЕ ПОТРЕБНО ДА ВАШЕ ДИЈЕТЕ ЖИВИ И РАДИ ТОЛИКО ЈЕ ПОТРЕБНО И ЗА НАШУ ДЈЕЦУ ДА НОРМАЛНО ЖИВЕ И РАДЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

па да

27.02.2019 08:34

И Лукац и Додик имају богато искуство у русењу институција и власти.Њихов циљ нам је сада свима јасан као и нацин на који су досли до тога циља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

27.02.2019 08:35

Не смије Додик Лукацу ниста, јер овај има малог у саци , зато је и постао министар, немојте људи бубати кад појма немате, у насем политицком врху је спанска серија, уцјена има килоко хоцес

ОДГОВОРИТЕ
Name

нови светски поредак

27.02.2019 10:22

господине хм, а ко је мали , којег Лукач има у шаци? , молим вас , кажите , ко је тичица.

Name

Мрки

27.02.2019 08:41

Због чега треба “чекати још мало”? На шта се чека? Због чега се чека? Зашто се истрага није већ одавно покренула ако већ очигледно има елемената кривичног дјела? Због чега и на шта треба чекати? Да још некога ко ти смета “одради” па да онда “истражујете”???

ОДГОВОРИТЕ
Name

драгас

27.02.2019 09:49

Треба сачекати јер је очито да у полицији постоји кртица.Давор тврди да су Давида убили полицајци.Од убиства опозиција је извукла корист.Логично питање ко је режирсо убиство,онај ко ће имати користи или онај ко ће трпити штету.А да кртица постоји показује и аудио снимак који посједује господин Станивуковић и сам тврди да га је добио од полиције. Ми размишљамо о смјени министра,сулудо зар не?

Name

Ре мрки

27.02.2019 10:01

Да а дотад це хускати једне на друге да би осто у фотељи

Name

ПЉЧКАШКА ПРИВАТИЗАЦИЈА

27.02.2019 08:46

Породица М. ДОДИКА је међу НАЈБОГАТИЈИМ у Републици Српској, премда није учествовала у ТОЈ ПРИВАТИЗАЦИЈИ!!! Како, питање је сад!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дотт

27.02.2019 09:46

Треба стиснути м..а па то учинити. Јуначиш се на сиротињи, сад се покази јуначе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гого

27.02.2019 09:53

МАРШ ЛАЖОВЧИНО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муња

27.02.2019 10:06

Додо треба имат ону ствар па се одцијепити.Ти си сарлатан којег нема ова земаљска кугла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хмм

27.02.2019 10:11

повраца ми се

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ромери

27.02.2019 12:22

То будала види и зна да постоји а не писмен и образован ,струцан човјек који позбаје област истрага!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обицан цовјек

27.02.2019 15:29

Предјите са ријеци на дјела,ко је убио Давида Драгицевица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арсеније

27.02.2019 15:50

Теби нико висе ниста не вјерује,само бљујес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

27.02.2019 16:21

Ма ста реце МИЛЕ. Јел продаја магле опет. Па Лукац је требао бити смијењен бар пет пута до сада. После пљачке соецијалаца који су пљачкали по ауто путу сам је оставку требао поднијети. Али не смијес ти Лукаца смијенити јер пуно знао о твојим прљавим радњама, као и радњама страначких тих колега. МУП РС је постао као странацка секта СНСД а. Постављење и именовање кадрова у МУП у РС се годинама врши без конкурса и огласа, значи мимо Закона. Пресудјении криминалци постављају кадрове у МУП у РС. Ако треба то и документовати и доказати није никакав проблем, али немој висе да лажеш овај народ политички манипулатору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

27.02.2019 17:44

Али, ста он има са овим слуцајем. Има ли ико да му казе да он нема никакву функцију у РС. Он је цлан предсједниства БиаХ. Или је он апсулутни власник и цар у РС. Ста су ови остали пиони Зељка, Висковиц и остали. Смију ли му они реци да се не мјеса у њихове послове. Срамотно. Како могу бити толики полтрони.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема наде

28.02.2019 08:49

Не зна се шта је горе, кад размишља и смишља или када буба онако како му на памет падне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р

28.02.2019 12:15

Нема, за тебе.