Добро је, нису лигаменти!

Сале Ђорђевић добио потврду лично од Бобија. . .  Нема прелома – Бобија очекује краћа пауза! Бобан Марјановић, кошаркаш Филаделфије 76ерс, није теже повређен на мечу против Њу Орлеанс Пеликанса, потврдио је за Б92 његов менаџер Мишко Ражнатовић.

Кошарка 26.02.2019 | 18:30
Добро је, нису лигаменти!
Центар Филаделфије повредио је колено у последњем минуту утакмице и због тога су морали да га изнесу са терена.

Није изгледало добро, али на сву срећу МРИ (магнетна резонанца) је био негативан, односно показао је да нема прелома и да се не ради о тежој повреди.

Према речима Ражнатовића, Марјановић неће одсуствовати дуже са терена, али је и даље непознато колика би та пауза могла да буде.

Боби је одиграо одличан меч против Пеликана, пошто је за 22 минута постигао 12 поена и уз то имао 10 скокова.

Уопште није добро изгледало када се на минут пре краја утакмице против Њу Орлеанс Боби Марјановићстропоштао на паркет. После једног незгодног дуела страдало је колено, а речи тренера Филаделфије додатно су утеривале страх у кости, јер је познато колико српски ас има проблема с коленима. 

“Мислима смо уз Бобана, заиста сам веома забринут. Срце вас заболи кад видите тако нешто. Он је добар човек, добар играч, држимо му палчеве“, кратко је после меча са казао Брет Браун.

Забринут је, разуме се, био и српски селектор Александар Ђорђевић који је позвао Бобија да провери каква је ситуација. Како је написао Владан Тегелтија (СОС кош, Блиц) вести су доста добре.

"Селектор је контактирао центра Филаделфије и одмах јутрос добио умирујућу вест да је после снимка, са лигаментима све у реду, уз паузу од неколико недеља, пренео ми је селектор Бобијеве речи". 

Ово значи да ће Марјановић заиграти у финишу сезоне, као и да ће бити здрав када дође време за нове репрезентативне акције. А сви добро знамо шта нас чека на лето у Кини. 



Извор: моззартспорт/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар