Хумани "борчевац" платио операцију дјевојчице!

Фудбалер бањалучког Борца, Алмедин Зиљкић, уплатио је потребни новац за операцију дјевојчице из Новог Пазара.

Фудбал 26.02.2019 | 14:15
Хумани "борчевац" платио операцију дјевојчице!
За овај хумани гест новог појачања црвено-плавих се не би ни сазнало да породица и пријатељи дјевојчице Ерне Скријељ нису захвалили Зиљкићу путем друштвених мрежа, а скромни Зиљкић у изјави за наш портал је истакао да је учинио оно што би свако, ко је у могућности, учинио.

"Сазнао сам од друга да је дјевојчици потребно 1.500 евра да јој спасу око и контактирао сам њену мајку и њеног љекара у Београду и потом уплатио новац да Ерна у сриједу оде на операцију", рекао је Зиљић и додао да је људски помоћи другом у невољи и да би то свако учинио.

"Ми имамо неку омладинску организацију у којој помажемо људима у Новом Пазару, који су слабијег имовинског стања, посебно старијима па им на примјер припремимо огријев или скупимо за лијекове".

Офанзивни везиста је ове зиме стигао на Градски стадион и још на припремама у Анталији је зарадио незгодну повреду задње ложе.

"Надам се да ћу бити спреман за прво коло прољећне сезоне и јако ми је жао што нећу моћи да помогнем екипи у Широком Бријегу у четвртфиналу Купа Босне и Херцеговине. Све бих урадио да могу да заиграм, али немам право наступа с обзиром да сам у овом такмичењу већ наступао за Тузлу сити", подвукао је сјајни везиста, али још бољи човјек.

Каријеру је почео у Новом Пазару, а још је играо у млађим категоријама Војводине, потом у Доњем Срему, хрватској Горици и Слободи из Тузле.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар