Невен цвјета у Сент Етјену!

Била је то фантастична година за мене! Суботић се препородио откако је дошао у Француску.

Фудбал 27.02.2019 | 19:05
Невен цвјета у Сент Етјену!
Прошао је и звезде и трње Невен Суботић у каријери, а сада му све иде поново узлазном путањом. После мука које је доживео у последњих годину дана у Дортмунду, пронашао је своју срећу и мир у Сент Етјену. У последњем колу постигао је гол за победу против Дижона (1:0), а онда добио и место у тиму кола француског првенства.

Суботић је у јануару 2018. године дошао у Сент Етјен и повукао је ка врху екипу која од 2016. године није играла у Европи. А сада има опипљиве шансе да види први пут како изгледа и Лига шампиона.

„Осећам се сјајно! Овде сам нешто дуже од годину дана и све ми је било фантастично. Све утакмице у првенству у дресу Сент Етјена су ми биле велики изазов. Веома сам срећан“, рекао је Суботић за француске медије.

Бивши српски репрезентативац је командант одбране зелено-белих, са којима га уговор веже до јуна 2020. године, али се навијачи плаше да би могао већ на лето да оде у већи, моћнији клуб, где му је, објективно гледано и место.

„Да ли желим да останем? У животу увек сам тежио највећим изазовима. Још од малих ногу, велике амбиције су ме вукле напред. И зато не могу да дочекам да одиграм наредну утакмицу за Сент Етјен, то ми је сада највећи изазов“, поручио је Невен Суботић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар