Гачанка у трци за избор Мис Европе

Гачанка Драгана Тешевић ових дана се у Бејруту спрема за избор за Мис Европе 2019. године, на коме ће представљати БиХ.

Забава 25.02.2019 | 14:17
Гачанка у трци за избор Мис Европе
У паузама између интензивних припрема за овај избор љепоте, који ће се одржати у главном граду Либана на Дан жена, 8. март, Драгана је нашла времена за разговор за Српскаинфо.

Каже да је задовољна модном агенцијом „Алеxy Моделс“, са којом сарађује неколико мјесеци.

– Они су били ти који су вјеровали у мене и који су заслужни што представљам БиХ на овом такмичењу. Овај избор има традицију дугу 60 година, па је и организација на највећем могућем нивоу. Смјештене смо у луксузном хотелу, јасно је дефинисан план и програм припрема. Стручни тим нам је максимално посвећен што се тиче бриге о изгледу, правилне његе и стајлинга. Уз помоћ стручњака из те области учимо културу покрета, невербалну комуникацију, јавни и телевизијски наступ. Презадовољна сам условима – истиче млада Гачанка.

У току је и интернет гласање, а Драгана се тренутно налази на другом мјесту.

Признаје да је Избор за мис источне Херцеговине, који је одржан прије неколико година у Требињу, а гдје је понијела титулу мис шарма, био јако битан у њеној даљој каријери. 

– Велики сам љубитељ моделинга и фотографије и баш та титула је била једна врста одскочне даске за мој даљи рад и напредак – наводи она.

Драгана прича да највише времена у Бејруту проводи с представницама Србије, Црне Горе и Њемачке, те да су све дјевојке јако комуникативне и квалитетне.

– Имам највећу подршку од родитеља и момка, на чему сам им јако захвална, јер без њих би то тешко ишло. Добила сам подршку и од суграђана – каже она.

Драгана је била и модел једног требињског бутика, а фотограф Срђан Станић, чија је супруга власница тог бутика, каже да је срећан што је упознао Драгану. Сматра да је заслужила да представља БиХ на избору за мис Европе.

– Она је била један од наших најбољих модела, која је прве озбиљније фотографије направила управо у нашем бутику. Савршено се уклапала у наш тим, увијек је била расположена за фотографисање и дружење. Одмах се видјело да има талента за моделинг, а често је говорила како машта да се једног дана нађе у друштву познатих модела – присјећа се он.

Срђан додаје да се искрено нада да су јој се снови почели остваривати.

– Поносни смо на њу и желимо јој пуно успјеха на избору за мис Европе – истиче Станић.

(Српскаинфо)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Миленко

17.09.2020 15:34

Мој ЛЕПТИР

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миленко

17.09.2020 15:37

Драганче ти си мој лептир.....

ОДГОВОРИТЕ