Све у 3 дана: Звезда без предсједника, побједе и тренера!

После трагедије у којој је живот изгубио први човек РК Црвена звезда, екипа је дан касније доживела драматичан пораз у дербију, а потом остала и без првог тренера, који је поднео оставку из здравствених разлога.  Перуничић више не води Звезду! Селектор рукометне репрезентације се уморио од посла у клубу.

Остали спортови 25.02.2019 | 20:15
Све у 3 дана: Звезда без предсједника, побједе и тренера!
Рукометни клуб Црвена звезда у петак је остао без председника, Мирка Бутулије, који је трагично изгубио живот у пуцњави у Ауто-мото савезу Србије.

Дан касније, у суботу, црвено-бели су у "вечитом дербију" са Партизаном остали без помоћи голмана Немање Љубеновића, који је морао на посао, а потом и без победе у драматичној завршници у "Шумицама".

У недељу, рукометаши београдског клуба остали су и без тренера, Ненада Перуничића, који је одлучио да поднесе оставку из здравствених разлога.

"За сада је најбоље овако и због мог здравља, али и због екипе. Преломио сам још крајем јануара и желео да се томе не придаје нека важност. Једноставно, дошле су на наплату све године борбе, нервирања", рекао је Перуничић за "Спортски журнал".

На последњих пет мечева није водио екипу, што је био наговештај одласка популарног Терминатора.

Шушкало се, а сада је званично: Ненад Перуничић није више тренер рукометаша Црвене звезде! Вечити дерби минулог викенда, који су црвено-бели изгубили у драматичном финишу (30:29)  био је пета узастопна утакмица на којој Перуничића није било на клупи.

Једном може да буде из здравствених разлога или неких других неодложних обавеза, па и два пута, али када тренера нема већ пет мечева у низу, јасно је да негде нешто не штима.

Селектор рукометне репрезентације Србије је, на крају, признао да је завршио са послом у Црвеној звезди, својом одлуком.

Некадашњи Терминатор из играчких дана вратио се у Црвену звезду 2010. године, једно време био спортски директор, да би у новембру 2011. сео на тренерску клупу, са које је, за сада, отишао.

У међувремену, именован је за селектора репрезентације Србије са којом је у јануару на Светском првенству у Немачкој и Данској освојио 18. место.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар