Тврде: Пронађен лијек против рака

Болест би могла бити „лијек за једнократну употребу за рак“, каже љекар клинике Мајо. Клиничка испитивања у клиници Мајо откривају невјероватног пријатеља у борби против рака … вирус малих богиња.

Свијет 24.02.2019 | 22:02
Тврде: Пронађен лијек против рака
Научници су одавно знали да болест малих богиња може понекад довести до спонтаног смањења величине тумора, али недавна клиничка испитивања на клиници Мајо показала су колико  моц́но оружје може бити овај мали вирус.

У фокусу 2014. године била је концентрисана доза богиња која је оставила пацијента са раком у касној фази у дугорочној ремисији.

Смртно болесна жена је патила током сваке врсте кемотерапије која јој је била на располагању и имала је двије трансплатације матичних ц́елија, али су се поново и поново врац́але.

Имала је узнапредовани случај мултипли мијелома, смртоносни рак крви који се ширио по њеном тијелу и коштаној сржи, када су јој истраживачи улили посљедњу наду – огромну дозу богиња.



У року од 5 минута, добила је главобољу и температуру., након чега је услиједило поврац́ање и дрхтање.

У року од 36 сати, нестао је тумор величине лоптице за голф на челу, а за двије недеље у њеном тијелу није било канцерогена.

 “То је био најлакши третман који сам урадила до сада”, рекла је  за ЦНН.

Вирусни сој је конструисан и ослабљен у лабораторији, а затим дат у дозама које су довољно јаке да вакцинишу 10 милиона људи.



Лијечење рака вирусима није ново. Научници из клинике Мајо кажу да се “виротерапија” успјешно користи на хиљадама пацијената обољелих од рака, али ово је први случај да се рак који се проширио по цијелом тијелу пацијента повукао у ремисију.

 “Мислим да смо успјели јер смо повец́али дозу у односу на друге,” рекао је водец́и аутор студије др Стивен Расел. „И мислим да је то критично. Количина вируса која је у крвотоку заиста управља количином која улази у туморе. “

Вирус богиња чини да се ц́елије рака споје и експлодирају, објашњава Др Анђела Диспензиери, истраживач клинике Мајо. Такође постоје докази да вирус стимулише имуно систем, помажуц́и му да препозна било које ћелије рака које се враћају и да их “очисти”.

Накнадна клиничка испитивања показала су сличне резултате са карциномом јајника, раком дојке и не-Ходгкиновим лимфомом, према истраживачком раду из 2016. године под називом “Богињама до спаса”. А садашња истраживања су се бавила ефектом богиња на мултиформни глиобластом, мезотелиом и карцином сквамозних ц́елија.

“Недавно смо почели да размишљамо о идеји лијека против рака – и то је циљ ове терапије”, рекао је Расел.

(ЦНН)

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

Педја

24.02.2019 21:07

Свака Вам цаст!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пидо

25.02.2019 06:31

јел лијеците све људе или само ове из снсд?

Name

Ре пидо

25.02.2019 15:29

Ти си затрован политиком, немој тровати овако лијепу вијест.

Name

цупс

25.02.2019 23:16

Зар су ови из снсд људи ?

Name

Стријела

24.02.2019 22:13

Фармацеутски лоби је опак и не дозвољава да на видјело дођу лијекови којима се отклањају одређене болести, међу којима је и канцер. Неколико врхунскх стручњака у свијету је мистериозно убијено А шта је са хив-ом, произведен у лабораторију и намјерно пуштен међу људе. Фармацеутска индустрија сад зарађује огромне паре на арт лијековима за хив, који је гле чуда од смртоносне болести постао хронична. И још један примјер опакости фармацеутског лобија, на нашим стручњацима, ево, једна сарајка - српкиња сплетом околности усљед рата у БиХ отишла у Нови Сад, запослила се у Пастеровом институту, једина у свијету произвела вакцину против бјеснила довољна је једна доза и човјек или неко друго живо биће је читав живот заштићено . Али, та вакцина никад није пуштена у производњу иако је утврђен њен учинак без икаквих других посљедица. Знамо да садашње вакцине штите само 12 мјесеци, па се тако примјера ради пси морају једном годишње пелцовати. Дакле све је подређено интересним круговима свјетских моћника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нови светски поредак

25.02.2019 09:35

Само се сјетите 2009 године у Републици Српској, када је тадашњи министар здравстве пустио инсулин , који је био штетан, а уз одобрење " врхунског" доктора из Србије који тај исти инсулин није одобрио у Србији. Толико о братској љубави Срба из Босне и Србијанаца . Ал министре , све се плаћа, гледам те , ни сјена од некадашњег делије, све дође на наплату вјеруј.

Name

Ахмед

25.02.2019 09:49

све си рекао,само још људи да прочита ју !!!

Name

Ре нови сведски поредак

26.02.2019 07:08

Дакле тај врхунски стручњак,др из Србије,како кажеш,који је дао одоброње није из Себије него из крајине. Тако да немој мешати и хушкати србе на србијанце...

Name

Добро Је

24.02.2019 22:44

Само да ово озиви и да не буде превисе скупо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Их

25.02.2019 05:53

Давно је он пронађен ,само како би зарађивала фармацеутска мафија?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сведска

25.02.2019 16:02

Људи нисте наивни,за сваку болест постоји лијек али се неце никада употријебити јер како би фармацеутска мафија згрцала милијарде и милијарде на лијекове.Сотоне намјерно убијају цовјецанство јер по НWО земаљско становниство треба редуцирати на 500 милиона становника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мафија

25.02.2019 17:21

Ало Шведска, узми прво загриј столицу па заврши медицину и фармацију, онда отвори клинику за испитивање и научно истраживање, па запосли 50-100 врхунских биолога, вирусолога, фармацеута, доктора, научника, физичара. Дигни кредит па их финансирај. Пронађи лијек од рака па га поклони човјечанству. То би било паметније него лупати да неки лијек постоји. Фармацеутска мафија постоји не поричем, али како објаснити рецимо смрт Стева Јобса од рака.

Name

Ре Мафија

25.02.2019 21:55

Рецепт и посљедице су јасне. Данас је све могуће па нам остаје да вјерујемо у немогуће. Међутим, ако би се (пронађени) лијек против рака пустио у оптицај, то би значило потоп човјечанства: ипак би било немогуће онда у врло кратком року много више од 6 милијарди опстати заједно. Југ је иначе већ увелико почео нагризати сјевер. За размјештај на нову планету или слично - тако брзо - није изводљив.

Name

РЕ Мафија

27.02.2019 20:55

Слажем се са вашим коментаром, фармацеутска мафија постоји, то није спорно, али ове теорије завјере ми се не чине реалним. Лијек против карцинома не постоји, навели сте добар примјер, ултра богаташ умро од карцинома, волио бих да има бар мало истине у овом тексту, о клиници "Мајо" сам нешто мало читао, чини се да је то озбиљна институција. Иначе мишљења сам да ће се лијек за карцином пронаћи али не ускоро, можда за 100 година.

Name

Милојко

26.02.2019 17:58

Казем ја да не треба дјецу вакцинисати против безопасних малих богиња, то је Бозија застита

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исток

27.02.2019 06:35

Изгледа да овај лијек не функционисе на онима који су претходно вакцинисани против малих богиња, а то је вецина свјетске популације европе.

ОДГОВОРИТЕ