Рикардо: Надам се и голу против Звезде!

Нападач Партизана постигао три гола овог прољећа на двије утакмице, а вјерује да ће његов и учинак тима бити још бољи послије "вјечитог дербија".

Фудбал 24.02.2019 | 15:45
Рикардо: Надам се и голу против Звезде!
"Моша" Рикарда Гомеша штрецнула је све навијаче Партизана, а највише љекарски тим и тренера црно-бијелих Зорана "Бату" Мирковића. Ухватио се непосредно послије првог гола нападач Партизана за задњу ложу и гримасом, која је одавала јак бол, престравио навијаче који су гледали пренос преко ТВ Арена спорт, али и стручни штаб.

На срећу по њих, у питању је била само шала најбољег стријелца Партизана.

Рикардо Гомеш је Пролетеру из Новог Сада "спаковао" два комада и са 13 голова се изједначио на врху листе стријлаца са Нермином Хаскићем.

"Због овог тренирам и напорно радим. Због голова", почео је Рикардо Гомеш послије утакмице са Новосађанима.

''Имао само неколико прилика које нисам искористио, али је финиш првог полувремена био много бољи. Послије двије побједе имамо много више самопоуздања. Дерби је велика прилика за Партизан и због тога ћемо учинити све да га одиграмо како треба и побиједимо", рекао је Рикардо.

На питање да ли би голгетерску серију могао да настави против Црвене звезде, репрезентативац Зеленортских Острва је одговорио уз осмех: "Надам се да могу. Одлично је и то што је Немања Николић нашао добру форму, дајемо голове и асистирамо један другоме. Ипак, најважнија је тимска побједа", завршио је Рикардо, који није желио много да прича о наредном ривалу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар