Мирковић "штедео" играче због дербија!

Тренер Партизана рекао да је направио измене како би одморио и сачувао играче за дерби са Црвеном звездом. Драган Радојичић: "Крив сам"!

Фудбал 24.02.2019 | 13:30
Мирковић "штедео" играче због дербија!
Партизан је победу против Пролетера из Новог Сада, екипе која важи као врло незгодан гост, обезбедио већ у првом полувремену, када је головима Немање Николића и Рикарда Гомеша (два) дошао до недостижних 3:0.

Додуше, имао је "парни ваљак" играча више од 17. минута, јер је Зарија Ламбулић оправдано добио црвени картон. Све у свему, тренер Партизана Зоран "Бата" Мирковић могао је да одмори и сачува играче од повреда и жутих картона у другом полувремену. 

Управо је то разлог што су Марк Валијенте, Немања Р. Милетић и Горан Закарић замењени у наставку меча. 

"Играли смо добро вечерас, најважнија је победа. Мислим да је у питању добра увертира за дерби. Заменио сам играче који су имали по три картона, нисмо желели да ризикујемо. Имамо седам дана да се спремимо за Звезду. У питању је највећа утакмица у српском фудбалу. Гледаћемо да будемо најбољи што можемо", поручио је Мирковић.

Тренер Пролетера Драган Радојичић био је свестан да после искључења његова екипа нема шта да тражи у Хумској, а део кривице за убедљив пораз преузео је на себе.

"Остати са играчем мање… Немамо шта даље да причамо. Када останемо без играча против слабије екипе, у проблему смо, а камоли против квалитетног тима као што је Партизан. Увежбавали смо да затворимо Партизан кроз средину, а он нам је највише проблема правио управо туда, лоптама за нападаче. Занимљиво да смо два гола примили пошто сам направио измену, значи крив сам", рекао је стратег Пролетера.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар