Милојевић објаснио зашто је "мијешао карте"...

"Није било хумано играти у оваквим условима", сматра тренер Црвене звезде, а са њим се сложио и стратег Радника.

Фудбал 24.02.2019 | 13:15
Милојевић објаснио зашто је "мијешао карте"...
Успео је "комбиновани" састав Црвене звезде да обави посао у Сурдулици и савлада Радник 1:0, али је утисак да су домаћи фудбалери можда и заслужили барем реми. 

Имали су више шутева ка противничком голу и много боље прилике, међутим, два пута пречка и неколико пута одлични Милан Борјан спречили су изненађење, а црвено-белима донели осму победу и исто толико дуела са Сурдуличанима.

После утакмице, Владан Милојевић је пред камером ТВ Арена Спорт објаснио зашто је изоставио неке од стандардних првотимаца, пре свих Марка Марина, Ел Фардуа Бена и Ричмонда Боаћија. 

"Добро су сви, једноставно, терен је залеђен и ишли смо на то да их сачувамо. Не знам шта би са својим квалитетом могли да покажу на оваквом терену", рекао је Звездин тренер и потом похвалио домаћине на труду да обезбеде што боље услове за игру.

"Честитао бих људима из Радника, стварно су учинили све, али искрено мислим да просто није било хумано да се игра".

Похвалио је Милојевић и играче домаћег тима.

"Показало се да је Радник добра екипа, свиђа ми се како играју. 'Живи' играчи, хитри и брзи. Очекивали смо овакву утакмицу, али и да је решимо раније", додао је.

Лоше услове за игру истакао је и тренер Радника, Милан Милановић.

"Честитам и једним и другим играчима на доброј игри по овој хладноћи. Мислим да би било много боље да смо играли од 14 сати, када терен још није био оволико залеђен".

Тренер Сурдуличана имаће за чим да жали после ове утакмице.

"Имали смо добру игру. У првих двадесетак минута смо били стегнути и тада смо примили гол, али после тога смо играли све боље и боље. Посебно друго полувреме и морам да будем нескроман, па да кажем да смо феноменално играли. Напали смо Црвену звезду и дозволили јој само једну шансу".

Прилику за поправни, Радник ће имати 13. марта у Београду, у дуелу четвртфинала Купа Србије, а уколико се пласира у плеј-оф и четврти пут ове сезоне одмериће снаге са српским шампионом.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар