''Порзингис је хтио да буде главни!''

"Порзингис није хтео да игра са Дурентом, хтео је да буде главни!" Временом постаје све јасније зашто су Њујорк Никси решили да свог најбољег играча Кристапса Порзингиса пошаљу у Далас Мавериксе.

Кошарка 26.02.2019 | 13:30
''Порзингис је хтио да буде главни!''
Никси су, непосредно пред истек рока за трејд у НБА лиги овог фебруара, трејдовали Порзингиса у Далас за Дениса Смита Јуниора, поред осталих делова тог договора.

Јавност је после те трансакције стала на страну Даласа и критиковала Никсе за лоше одрађен посао, с обзиром да је Порзингис незамисливо бољи играч са јаснијом путањом раста од Смита, али изгледа да су њујоршкој франшизи руке биле везане. 

Новинар ЕСПН Зек Ло открио је стање у Никсима, тачније између Порзингиса и челника тог тима. 

"Мислим да није баш био срећан због тога што би могао да игра са Дурентом. Не знам колико су Никси то знали, али сам сигуран да му то није био план А. Он је хтео да буде лице франшизе", открио је Ло. 

Њујоршки новинар Ијан Бегли каже да је Порзингис желео да игра са једном другом звездом која се помиње као појачање Никса овог лета. 

"Мени се чинило као да је он био спреман да прими Кајрија (у екипу) и да је узбуђен због потенцијалног играња са њим", казао је Бегли.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар