Алегри: Бићемо спремни за реванш против Атлетика!

Тренер фудбалера Јувентуса, Масимилијано Алегри, рекао је да његова екипа пораз од Атлетико Мадрида мора да схвати као прилику да "уради нешто изванредно".

Фудбал 24.02.2019 | 14:00
Алегри: Бићемо спремни за реванш против Атлетика!
"Играчи су мирни, имали су тренинг и сада се сви морамо потрудити да оно што се догодило у Мадриду претворимо у прилику да урадимо нешто изванредно. Имамо 20 дана да се припремимо за реванш против Атлетика, имамо пуно ентузијазма и то ће сигурно бити дивно вече. Не знам да ли ћемо успети да продјемо у следећу рунду, али морамо учинити све да се то деси", рекао је Алегри за клупски сајт.

Јувентус је у првом мечу осмине финала Лиге шампиона изгубио у Мадриду са 2:0. Реванш меч на програму је 12. марта.

Алегри је додао да је Атлетико сјајан тим, али да ће његови играчи сигурно бити спремни.

"Атлетико Мадрид је јак тим, у последњих девет година три пута су освојили Лигу Европа и играли два финала Лиге шампиона. У реванш утакмици морамо да будемо много бољи него у првој, али једно је сигурно: бићемо спремни 12. марта", рекао је Алегри.

Пре утакмице у осмини финала Лиге шампиона, италијански клуб прво данас очекује утакмица против Болоње, у 25. колу Серије А.

Италијански стручњак додао је да још није сигуран у ком ће саставу играти његова екипа.

"Да бисмо дошли до боље игре, морамо добро да одиграмо у наредне три лигашке утакмице, почевши од сутра. (Матија) Перин ће бити на голу, (Жоао) Кансело ће играти од првог минута, али тек морам да проценим да ли ће (Дјордјо) Кијелини играти или ћу га одморити. (Миралер) Пјанић није добро, а надам се да ће се (Даглас) Кошта вратити и играће када буде у добром стању".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар