Бекер: Нисам сигуран да ће Новак оборити Федереров рекорд!

Бивши тренер Новака Ђоковића, Немац, Борис Бекер, није сигуран да ће најбољи тенисер света успети да надмаши рекорд Роџера Федерера од 20 Гренд слем титула.

Тенис 25.02.2019 | 22:15
Бекер: Нисам сигуран да ће Новак оборити Федереров рекорд!
Бекер, који је у каријери шест пута освајао највеће титуле, каже да много тога мора да се поклопи да би Ђоковић успео у својој намери.

"Одговор је да постоји могућност да Новак стигне Роџера, али много тога још мора да се догоди. Да, он је освојио три највећа пехара заредом, али је пре тога имао сушан период од две године", упозорио је Бекер. 

Он је такође рекао да је незахвално прогнозирати шта ће се догађати до краја ове сезоне. 

"Тенис ће ћудљив и осетљив, никад не знате шта може да се догоди. Много тога мора да буде на свом месту код Новака на приватном и играчком плану", додао је троструки шампион Вимблдона. 

Борис каже да је Новак тренутно играч број један и да га радује да је поново у доброј форми. 

"За Новака, ово је савршен моменат. У свој је ритму и надам се да се ништа неће догодити у међувремену. Он има шампионски менталитет и то је нешто што не можете да изгубите. Вратиле су му се радне навике, дисциплина, жеља и љубав према игри. Било се само питање када ће опет почети да побеђује. Када је у свом моду, заиста је веома, веома добар", закључио је Бекер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар