Уз награду Оскар и четка за ве-це

У поклон кеси коју ће номиновани за Оскара 2019. године добити у недељу на завршној церемонији, наћи ће се и бешумна пумпица за груди, поклон путовање на Галапагос, али и светлећа четка за ве-це.

Забава 23.02.2019 | 13:22
Уз награду Оскар и четка за ве-це
У поклон пакетима намењеним номинованим глумцима и редитељима наћи ће се и конац за зубе, терапијске сесије са стручњаком за фобије и 15 пари луксузних лажних трепавица.

Вредност ових пакета најчешће се изражава бројком од шест цифара, и у њима доминирају серуми и третмани намењени за негу коже. Они ће ове године бити обогаћени екстрактом марихуане, с обзиром да је у Калифорнији ова супстанца прошле године легализована.

Уз све те козметичке препарате, лосионе и слаткише, добитницима ће припасти и чланска карта холивудског Клуба љубитеља марихуане.

Међу поклонима ће се наћи и бешумна пумпа за груди која кошта 250 фунти и омогућава мајкама које доје више слободног времена за изласке, затим, поводац за псе и шпијунска оловка коју поклања организација за заштиту животиња „Пета“.

Овом оловком се шаље сигнал организацији за заштиту животиња уколико наиђете на случај злостављања животиња.

Одражавајући креативну природу америчке Академије за филм, уметност и науку, добитницима ће бити поклоњена и уметничка слика Рејана Вилијамса, портретисте коме су најчешћи мотиви пси и велике мачке.

Можда највреднији поклон ће, ипак, бити крстарење до Исланда или Галапагоса, мада ће се у понуди наћи још две дестинације.

Ипак, највише пажње је изазвала антибактеријска четка за ве-це шољу, названа „Мистер Пу“ и која светли у мраку и на себи има огромног смешка.

РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар