Пјевачица добила пријетеће поруке

Пјевачица Маја Беровић доживјела је велику непријатност у Бечу након једног од наступа, када ју је напао непознати мушкарац.  

Забава 23.02.2019 | 10:23
Пјевачица добила пријетеће поруке
Наиме, особа средњих година је пријетила пјевачици како ће је убити, а потом и њеног мужа па себе.

Наиме, њен ватрени фан јој је долазио на сваки наступ, како наводи “Свет”, а Маја му је повремено остављала и карте, а онда је услиједио шок. Мушкарац је пјевачици слао слике њених станова у Београду и Бечу, због чега је она била веома уплашена.

– Мају је то уплашило, а када је кренуо да је засипа порукама како морају се дружити иначе ће он убити њу и себе, Маја се забринула и рекла мужу да му не дозволе да јој приђе на наступу – казао је извор за “Свет” и додао како је фан хтио фотографију с пјевачицом у бекстејџу, гдје је извадио и нож, али је Маја одреагирала како треба и није била у паници.

– Ален, који је био неколико метара даље, дискретно је позвао осигурање. За неколико минута савладали су га, а да Мају и Алена није ни пипнуо. Наравно, позвали су полицију, предали и њега и снимке – прича извор.

(Свет)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Алан Форд

23.02.2019 10:53

Хахаха извор Свет... Да умрем од смеха. Мора да дотичној лоше иде посао па је дала дваест еврића неком јаднику из Света да нспише ове глупости.

ОДГОВОРИТЕ