Од прве плате у Манчестер јунајтеду купио - аутобус!

Сјајан гест младог Португалаца.

Фудбал 25.02.2019 | 08:00
Од прве плате у Манчестер јунајтеду купио - аутобус!
Има оних који "полете" чим зараде неки већи новац, а има и оних који "остану на земљи" и труде се да их богатство не промени.

Многим младим фудбалерима који спадају у прву групу, нажалост, каријере су због тога кренуле у контра смеру и нису успели да остваре потенција. Иако је тек на почетку, чини се да Диго Далот неће дозволити да га промени трансфер из Порта у Манчестер јунајтеда, вредан 22.000.000 евра.

Да није заборавио одакле потиче, 19-годишњи Португалац показао је сјајним гестом о ком се пише ових дана у енглеским и португалским медијима.

Наиме, Далот је од своје прве плате у клубу са Олд Трафорда одлучио да купи аутобус за клуб у којем је направио прве кораке на фудбалском терену - малени Финтас из Браге.

"Разговарали смо преко Скајпа док се возио у аутобусу Манчестер јунајтеда на утакмицу. Рекао нам је да изађемо напоље, а тамо нас је чекао аутобус. Били смо у шоку! Све је организовао у тајности, одвојивши део своје прве плате у Енглеској за ово изненађење", испричао је један од челника Финтаса, Луис Травашос, за португалску "А Болу".

"За нас - клуб са великим финансијским проблемима, а малим ресурсима - овакав гест је фантастичан", додао је.

Далот у Јунајтеду недељно зарађује око 57.000 евра. Млади десни бек је ове сезоне имао проблем са повредом па је одиграо тек 11 утакмица за први тим, али на Олд Трафорду верују да ће у будућности постати значајан за њихов тим.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар