Заказана нова сједница НСРС

Колегијум Народне скупштине Републике Српске одлучио је данас да други наставак 2. редовне сједнице започне у уторак, 5. марта у 10 часова, а одмах по његовом окончању започеће Трећа редовна сједница Народне скупштине.  

 

Република Српска 22.02.2019 | 15:39
Заказана нова сједница НСРС
Након што заврше са преосталим тачкама, међу којима је грађанима најбитнија она о бесплатним уџбеницима за основце, посланици ће расправљати о 14 нових тачака. 

За Трећу редовну сједницу Колегијум је предложио, између осталог, приједлог закона о Граду Градишка; Приједлог закона о измјени и допунама закона о територијалној организацији Републике Српске...

Народни посланици ће расправљати и о нацрту закона о измјенама и допунама закона о фискалним касама, а пред њима ће се наћи и Информација о обавезама које за Босну и Херцеговину и Републику Српску проистичу из процеса придруживања Европској унији.

Шеф послаичког клуба СДС Миладин Станић је рекао да на дневном реду наредне сједнице републичке скупштине нема реформских закона, које је обећао предсједник Владе да ће доћи у првих 100 дана рада кабинета Радована Вишковића.

"То је још један доказ да се ради о влади континуитета и да од обећаних мјера нема ништа.



БН ТВ 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

реално стање

22.02.2019 15:15

Крња НС у континуитету нерада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало

22.02.2019 16:20

Гдје ли нам је онај фикус?

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛКИБИЈАД

22.02.2019 17:13

Они су све само нису народни.Сви они су изборним крађама и преварама уз свесрдну помоћ општинских и градских изборних комисија и корумпираних чланова бирачких одбора и пасиван однос ЦИКа ушли у парламент.И након тога шта народ може од њих да очекује.Наравно,ништа добро.

ОДГОВОРИТЕ