Да ли се враћа Лука Миливојевић?!

Наводно је пало помирење између капитена Кристал Паласа и селектора Младена Крстајића, пишу београдски медији, док "Моззартспрот" преноси да, ипак, неће играти.  

Фудбал 22.02.2019 | 18:45
Да ли се враћа Лука Миливојевић?!
Тешке речи и разлаз. 

Али...

После Светског првенства у Русији однос између фудбалера Луке Миливојевића и селектора Младена Крстајића је "пукао".

Селектор је оптужио Миливојевића да је био у групи играча која је желела да изазове пуч у свлачионици "орлова" и да је то један од разлога што Србија није прошла групу на Мундијалу.

Ни Миливојевић није остао дужан, већ је у јавном писму отворено рекао да се Крстајић служи лажима.

"Тешко је ишта рећи кад о вама такве лажи износе они који би први требало да вас заштите и пруже подршку. Сујета? Или можда нешто друго???", истакао је између осталог фудбалер Кристал Паласа.

Деловало је да Миливојевић више неће облачити дрес Србије, барем док је Кристајић селектор.

"Највећа част од када играм фудбал ми је било играње за своју земљу, али у оваквим околностима је боље што не сарађујем са оваквим људима који су спремни на најниже ударце и најгнусније лажи", навео је везни фудбалер.

Али, наводно је недавно дошло до састанка Крстајића и Миливојевића на којем су решене несугласице. У Лондону је била присутна и делегација Фудбалског савеза Србије. Део медија је пренео вест да је дошло до помирења, међутим, "Моззартспорт" пише је фудбалер Крстал Паласа одбио да у наредном квалификационом циклусу носи дрес репрезентације.

Србија 20. марта у Волфзбургу игра пријатељски меч против Немачке, а пет дана касније утакмицом против Португала у гостима почиње квалификације за Европско првенство. Сада остаје да видимо да ли ће се на списку за те акције наћи и име Луке Миливојевића.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар