У свлачионици Динама и српска тробојка!

"Модри" славили пласман у осмину финала Лиге Европе, вијорила се и српска застава.

Фудбал 22.02.2019 | 15:45
У свлачионици Динама и српска тробојка!
На пуном загребачком Максимиру Динамо је победио Викторију Плзењ 3:0 и после 1:2 из Чешке изборио пласман у осмину финала Лиге Европе.

"Модри" су на европско "пролеће" чекали 49 година, а прилику која им се указала ове сезоне нису пропустили. Направили су спектакл у реваншу и заслужено прошли у наредну рунду масовнијег УЕФА такмичења.

Уследило је, логично, велико славље.

Играчи Динама су изненада улетели у импровизовани студио ТВ Арена спорт на стадиону, прекинули разговор који је водитељка Мила Хорват имала са тренером Ненадом Бјелицом и стручним консултантом Игором Штимцем, залили су их водом и запевали "Динамо, Динамо"…

Водитељка је за успомену добила дрес од Бруна Петковића.

Славље се наставило и у свлачионици. Динамо Загреб представља праву малу мултиетничку средину, јер за "модре" ове сезоне поред Хрвата наступају Француз, Шпанац, Србин, двојица Босанаца, Аустријанац, Иранац, Нигеријац и Албанац из Србије, тачније из јужне српске покрајине Косова и Метохије.

У свлачионици Динама тим поводом окачене су заставе свих играча који играју за шампиона Хрватске, између осталих и српска у част Комнена Андрића (ушао у судијској надокнади против Плзења).

Додуше, одмах поред ње је и застава непризнате државе Косово, јер је члан загребачког тима Амир Рахмани, момак рођен у Приштини.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

истина

22.02.2019 15:47

Ето цујемо несто позитивно и неко говно казе јузна покрајна нек буде ста год хоце само да нико никог не дира и да побједујемо било у спорту или политици зато народ бјези из ТОРОВА

ОДГОВОРИТЕ