Полиција трага за Кабиловићем

Полицијске агенције у Босни и Херцеговини још трагају за криминалцем Беризом Кабиловићем због покушаја убиства инспектора Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона Аднана Окановића.

Босна и Херцеговина 22.02.2019 | 08:45
Полиција трага за Кабиловићем
Како је открио извор близак истрази, све се одиграло у децембру 2018. у тузланској дискотеци “Вива”, гдје је Кабиловић, у пратњи своје екипе, брутално напао инспектора Окановића. Окановић је радио на случају Кабиловића и криминалне групе коју је предводио.

Након овог напада, Кабиловић је нестао, а потом је за њим расписана међународна потјерница. Док га тузланска полиција тражи, активан је на друштвеним мрежама те се, судећи према његовим објавама, налази изван граница БиХ. 

За то вријеме, његови блиски сарадници у Тузли наставили су сукоб с кланом Мерседа Хаџића званог Мирсо Швицарац.  Због покушаја убиства припадника клана Швицарца, недавно је ухапшен извјесни Амир Т, Кабиловићев блиски сарадник. Кантонални суд у Тузли одредио је 17. фебруара притвор Амиру Т, јер је 15. фебруара око 20 сати у улици Прве инжињерске бригаде покушао убити Нермина Накичевића, званог Роша.

Пришао је БМW-у у којем је био Накичевић те је са заштитним рукавицама уперио пиштољ у његову главу. Метак се, међутим, заглавио у цијеви. Покушао је поново пуцати, али није успио.

На породичну кућу Кабиловића 10. фебруара прошле године пуцано је из аутоматског оружја. Кабиловић је идентификовао управо Накичевића као нападача на своју кућу те је противницима поручио да ће их “сравнити са земљом”, што је почело 15. фебруара управо кад је Амир Т. из Кабиловићевог клана покушао убити Накичевића, пријатеља Мирсе Швицарца.
(Аваз)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ах

22.02.2019 08:25

Да није било рата он не би асфалта видио ни на слици. Само Хамзу милицајца ако ј јос зив вратит из пензије да расцисти град од оваквих ! Инспектор који је у контра талу њихових криминално наркоманских послова .. је фасовао а не сто је постен и слуцајно. Која папанска фаца.Тузла се под хитно треба ријесити ових коцкасти глава који носе ове педерусе и наоцаре ЈК. Загадјују Тузлу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор БЛ

22.02.2019 10:50

Хахаххахахахах , тако је јаране и у Сарајеву и у Бањалуци. Паметнији су отисли и напредовали досли цобани и коцке . Прво их треба на курс 6 мјесеци ходања по асфалту и уцења матерњег језика .

Name

Нострадамус

22.02.2019 09:54

Постоје два криминална клана полиција један клан подрзава и заједно се боре против другог клана.Знаци кланови су легални ако раде са полицијом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Змај Змај

22.02.2019 18:22

Браво за коментар није само крив Кабиловиц и полиција је ту умјесана . ко ради за њих и од кога имају корист њих не Дирају, а од кога немају њих Прогањају. питам . Љубица гдје му је цовјек који је ухвацен с дрогом и Пустан да би оцвикао Кабиловица то Тузиластво крије.