"Игокеа најбоље промовише кошарку Српске!"

Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске, угостило је кошаркаше Игокее, послије овајајања Купа "Мирза Делибашић", по пети пуз узастопно.

Кошарка 22.02.2019 | 11:15
"Игокеа најбоље промовише кошарку Српске!"
Министарка породице, омладине и спорта Републике Српске Соња Давидовић изјавила је данас у Бањалуци да Кошаркашки клуб Игокеа на најбољи начин промовише кошарку Српске.

"Кошаркаши Игокее су нас још једном обрадовали јер су освојили пети куп БиХ заредом и ово је наш најуспјешнији кошаркашки колектив", рекла је новинарима Давидовићева након пријема за руководство и играче Александровчана поводом освајања Купа "Мирза Делибашић".

Она је истакла да ће Министарство породице, омладине и спорта подржавати добре резултате спортских клубова из Српске.

Капитен "игоса" Вук Радивојевић нагласио је да је од огромног значаја што институције препознају квалитет клуба у којем игра.

"Игокеа има добре резултате и вјерујем да ћемо тако наставити. Убијеђен сам да ћемо са ресорним министарством добро сарађивати и у годинама које су испред нас", рекао је Радивојевић.

У финалу Купа БиХ за кошаркаше, које је одиграно 17. фебруара, изабраници Драгана Николића су савладали Спарс из Сарајева резултатом 78:63.

Извор: мондо.ба/Срна

Коментари / 0

Оставите коментар