“Гледао сам да сачувам главу“

''Док су ме двојица нападача ударала палицама, гледао сам да сачувам главу. Када су кренули да ме туку палицама, бојао сам се да ће ме убити'', испричао је данас у судници Окружног суда у Бањалуци Владимир Ковачевић на почетку суђења боксеру Марку Чолићу оптуженом да је, заједно са одбјеглим Недељком Дукићем, покушао убити Ковачевића.

Република Српска 21.02.2019 | 13:34
“Гледао сам да сачувам главу“
Ковачевић је у судници Окружног суда испричао све детаље напада. Истакао је да се бранио рукама, а нападачи су га затим ударали по екстремитетима и стомаку.

Данас је саслушан и вјештак Милан Срдић. Он је појаснио да је прегледао Владимира Ковачевића. У свом налазу је навео да је Ковачевић задобио једну тешку и више лакшх тјелесних повреда.

Када је ријеч о тешкој повреди, Срдић је рекао да је нагњечење мозга тешка повреда.

Вјештак Зоран Обрадовић бавио се ДНК-анализом. Како је рекао на телескопској палици, као и дијелу друге, који су уврштени као докази у овом поступку, пронашао је ДНК-трагове Ковачевића.'

''На дршци палице нађен је мијешани ДНК траг и мањински је припадао Чолићу, а на палици су нађени ДНК трагови Ковачевића'' – рекао је Обрадовић.

Током Ковачевићевог свједочења предсједник судског вијећа Бранимир Јукић је упозорио Марка Чолића да се не смјешка, на шта је он одговорио да се не смије, него да је он увијек расположен.

Судско вијеће је у неколико наврата опомињало адвоката Марка Чолића да излази из оквира унакрсног испитивања и да на тај начин збуњује вјештаке. 

БН ТВ

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

САНДОКАН

21.02.2019 13:17

Тај Ретардирани Марко је по налогу људи блиских МИЛОРАДУ ДОДИКУ изврсио тај напад. А њега као и Давидове убице стити Министар Драган Лукац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОКСЕРСКА ДРЖАВА

21.02.2019 13:30

ДРЖАВА БОКСЕРА, МАКРОА, БОРИЛАЧКИХ ВЈЕШТИНА, ЛАЖИ, КРАДЈЕ, ЛОПОВЛУКА СВАКОЈАКИХ ВРСТА, ИМПОТЕНТНИХ ПОЛИТИЧАРА И МИНИСТАРА С КУПЉЕНИМ ДИПЛОМАМА, СТРИПТИЗЕТА, ТУРБО ФОЛЕРАЈА И РИЈАЛИТИЈА И НЕИЗЖИВЉЕНИХ НАЦИЈА. Е ПА РАЈ СМО МИ.САМО ЗНАЊА НИГДЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

21.02.2019 13:42

Они који посједују знање само ако имају ту могућност бјеже "главом без обзира"! Стварно срамота гдје живимо- у каквом друштву!

Name

Коментар

21.02.2019 18:01

То је тако кад се сељаци налазе у врху власти.

Name

Андрија

21.02.2019 14:29

Никад ово неће допити свој епилог. Фуј!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бака

21.02.2019 15:13

Лако је се њему смјескат кад зна да неце одговарат

Name

@Роки

21.02.2019 15:29

Ја контам да ће развући суђење и нема откривања налогодавца. Па сумњив је Додик ,он нема шта није говорио и радио БН телевизији. Што га не приведу и испитају. Ја не дајем ни 1% за поштено решење овог кривичног дела. СНСД овци се кажњавају само прекршајно . Од кад грешку Додик направи са Радишићем па га стрпа у ћорку , само прекршајни од тад.

ОДГОВОРИТЕ