Мучење: Дечка тукла чекићем

Алекс Скил (22) и Џордан Ворт (22) имали су по 16 година када су се завољели и почели да се забављају. Након неког времена, њен прави карактер је почео да избија на површину.

Свијет 21.02.2019 | 12:21
Мучење: Дечка тукла чекићем
Алекс је у документарцу који је "ББЦ" урадио објаснио како је Џордан почела да га контролише, од његове фризуре до боје одјеће коју смије да облачи. На почетку Алекс то није схватао као нешто негативно, већ је желио да јој се што више свиди. 

Међутим, када му је исјекла СИМ картицу и упропастила прославу 18. рођендана свађом са рођаком, раскинули су. Ипак, у мају 2014. године Џордан му се јавила и рекла да је родила њиховог сина, па су се помирили.

Алекс је убрзо схватио да се Џордан није нимало промијенила. Кад су се уселили у кућу у Сарију, Џордан му је забранила контакт с породицом. Чак је његовим родитељима написала у његово име да их мрзи и да не жели више да их види. Чак је једном слагала да му је дјед. Након што је два сата плакао, рекла му је "да се шали".

Злостављање је постајало све озбиљније, па му је тако Џордан одузела новчаник и документе, није му дозволила да ради нити да једе без њене дозволе, због чега је значајно смршао.

"Тијело је почело да ми се гаси", испричао је Алекс у документарцу.

Након 4 године везе почела је да га злоставља и физички.

Чекићем га је ударала по поткољеницама и глави, ножем га је бола по рукама и ногама и полијевала га је врелом водом док је спавао. Ударала га је било чим што би јој дошло под руку. Једном га је толико изударала четком за косу да му је дјелимично избила зуб, а пошто није могао да иде код зубара, Алекс је морао да га извади сам.

"Возили смо се аутомобилом и све је дјеловало нормално. Одједном је рекла: 'То је то', извадила четку и потпуно полудјела", испричао је Алекс, који се надао како ће злостављање престати након што им се у мају 2017. родила и кћерка. Али злостављање је тад постало још горе.

"Вриштао сам", рекао је Алекс кад је испричао како га је стјерала у ћошак и полила кипућом водом. Због тога је требало да иде на операцију, али Џордан га није пустила. Само неколико дана након тога напала га је ножем за хљеб и посјекла му руку док је покушао да се одбрани.

"Било је око 2 сата ујутро. Покушавао сам да је спријечим да уђе у купатило, хтјела је да ми избоде главу", испричао је младић. Комшије су позвале полицију, али је он из страха слагао да је сам крив за повреде.

Након што су га пустили из болнице, Алекса су посјетили забринути полицајци. Тек кад су дошли по дану, видјели су колико је лоше његово стање. Био је исцрпљен, пун модрица. У полицијском ауту успјели су да га наговоре да проговори о злостављању.

Након што је прошао систематски преглед, љекари су му саопшили да не би живио још дуже од 10 дана да га нису довели. Мјесецима није појео нормалан оброк, а установили су му и хидроцефалус, накупљање течности у лобањи због удараца у главу.

Џордан је брзо ухапшена и осуђена на седам година затвора.

"Кад су је ухапсили, осјетио сам се тако слободно", објаснио је Алекс, који сада има пуно старатељство над дјецом, али и подршку своје породице.

"Људи ме стално питају зашто нисам отишао, али то је тако компликовано. Како дани пролазе, све боље то схватам", закључио је Алекс, преноси "Еспресо".



(Еспресо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

XXЛ

21.02.2019 13:04

ОН ЈЕ БОЛЕСНИК И ТО МАЛО ЗЕСЦИ...А ОНА ......АЈД ЗДРАВО..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дора.

21.02.2019 22:53

Онаје насилни Психопата који ужива у туђем болу, Оње волио и покушаово спасити брак због Дјеце, Ударци у главу су га пораметили да није могао доносити здраве одлуке,Такве особе као штоје је та Жена треба послати на каменолом и најтеже физичке послове, Да свој бијес и неваспитање искали на њтежим пословима.

Name

Ја

21.02.2019 15:02

Наравно, компликовано је зато што си луд и ти и она

ОДГОВОРИТЕ