Облак: Заслужена побједа!

Али треба бити опрезан у Торину! Атлетико је после велике борбе остварио жељену предност у двобоју са Јувентусом. Шпанци су славили у Мадриду са 2:0 головима Хименеза и Година у финишу.

Фудбал 21.02.2019 | 15:15
Облак: Заслужена побједа!
Био је то први меч у историји елитног такмичења у којем су два Уругвајца били стрелци за исти тим. Да све буде занимљивије, реч је о штоперима Атлетика.

По завршетку меча голман Атлетика Јан Облак констатовао је да су "јорганџије" оствариле велику победу. 

"Заслужили смо да победимо. Одиграли смо сјајну утакмицу. Имали смо још прилика, али треба остати миран јер нас очекује други део посла у Италији, а Јувентус је одличан тим. Тих 2:0 нам даје лепу предност, али мораћемо у реваншу да имамо такав приступ као да се вечерас све завршило без голова", каже Облак. 

Он упозорава да опуштања не сме бити. 

"Резултат је свакако добар, али ништа није решено. Добро смо се бранили, урадило смо све што смо се договарали пре меча у свлачионици. Урадили смо што је било до нас, те шансе и голови дошле су као плод свих тих анализа", закључио је голман Атлетика. 

Капитен Јувентуса Ђорђо Кјелини био је разочаран. 

"Знали смо да су посебно опасни из прекида, морали смо да будемо концентрисанији у тим ситуацијама. Треба остати миран јер је још могуће стићи предност Атлетика. Морамо се брзо ресетовати и покушати да остваримо победу у Торину", поручио је штопер Јувентуса. 

Нападач Федерико Бернардески је имао прилику за гол у последњем минуту сусрета. 

"Знали смо шта нас чека и како је тешко играти на овом стадиону, али ово су мечеви који се играју 180 минута, имамо прилику за поправни на нашем терену. Примили смо два гола на сличан начин, нисмо имали ни среће. Мораћемо у реваншу да избегнемо овакве грешке. Имамо горак укус у устима после свега, али пред нама је још 90 минута", поручио је Бернардески.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар