Вулгарно, али тачно: "Чоло" показао како игра Атлетико!

Темпераментни Аргентинац је у свом стилу прославио велики тријумф.  

Фудбал 21.02.2019 | 14:45
Вулгарно, али тачно: "Чоло" показао како игра Атлетико!
Шашав је Чоло Симеоне на неки свој посебан начин. Знамо то одавно и прихватили смо га таквог какав је. Али данас је мало претерао у слављу. Након што је Атлетико коначно успео да сломи отпор Јувентуса и поведе са 1:0 голом Хименеза у 79. минуту, све оно што је таложио у себи током утакмице - а било је ту сигурно доста беса због неких судијских одлука, пре свега поништеног гола Морате, па и поништеног пенала у првом полувремену - избацио је на погрешан начин. Тако што се окренуо ка трибинама - не можемо тачно да тврдимо према коме - и ухватио за цојонес. 

Потрајало је то славље, било је доста експлицитно и није било шансе да камере не улове Аргентинца који ће сасвим сигурно морати да се правда после свега. Ако за овако нешто уопште има оправдања...  

Атлетико Мадрид је за два велика корака ближи четрвтфиналу Лиге шампиона од Јувентуса!

Екипа Дијега Симеона одиграла је изузетно снажно, храбро и фајтерским приступом остварила једну од највећих победа последњих година:

Атлетико - Јувентус 2:0!

Након што је Алваро Мората постигао гол за 1:0, а немачки судија Феликс Цвајер га уз ВАР технологију поништио, осећало се да додатна тензија није демотивисала "јорганџије", већ их је послала још јаче у напад.

И заиста, Јувентусова мрежа брзо се пет минута касније опет затресла и није било разлога да арбитар вади лопту из ње. Уругвајац Хозе Марија Хименез погодио је у гужви за 1:0, недуго потом Дијего Годин поставио је коначних 2:0, а "Чоло" Симеоне славио је голове у свом стилу...

Док га је неколико камера снимао, он се окренуо и ухватио за међуножје!

И тим гестом је показао како је играо Атлетико.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар