Лопови баш гледају кад је Лига шампиона!

Али не иду на утакмице: Опљачкаше и Манеа! Други пут откако је Сенегалац у Ливерпулу!

Фудбал 21.02.2019 | 14:15
Лопови баш гледају кад је Лига шампиона!
Ништа лоповима није свето, камоли фудбал на оном највишем, европском, нивоу. Сведочи о томе све чешћи број провала у станове фудбалера за време утакмица, а последњи слулчај забележен је у уторак вече, кад се на мети пљачкаша нашао Садио Мане.

Док је играо за Ливерпул и машио шансе против Бајерна у првом сусрету осмине финала Лиге шампиона (0:0) насилници су обили његов стан и однели ручне сатове, мобилне телефоне и кључеве од аутомобила. Није саопштено колика је вредност украдених ствари, међутим, оно што је интересантно јесте апел локалне полиције да све што су похарали лопови и – врате!?

„Апелујемо на сваког ко располаже информацијама у вези са провалом да нам се обрати и помогне истрази. Тражимо од починилаца да ураде праву ствар и враде украдене ствари власнику. Сатови имају посебну новчану вредност и зато молимо све оне којима, евентуално, буду понуђени за продају да нас контактирају“, саопштила је полиција Ливерпула.

Ово је други пута да је Садио Мане опљачкан откако је стигао на Енфилд из Саутемптона, а пре њега, само у овој сезони, мете лопова били су Ерик Максим Шупо Мотан и Тијаго Силва из Пари Сен Жермена, односно Кевин Принс Боатенг из Барселоне.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар