Бетис тражи шпица, а Стариџ не кошта ништа...!

Клуб из Севиље разматра неколико опција. . .

Фудбал 26.02.2019 | 13:00
Бетис тражи шпица, а Стариџ не кошта ништа...!
Бетис сасвим солидно гура ове сезоне са Кике Сетјеном. Екипа се бори за излазак у Европу, игра атрактиван фудбал и жели да се за наредну сезону надогради. За тако нешто преко потребан им је класичан нападач, пре свега - "деветка". Шпански медији наводе је клуб из Севиље пикирао Данијела Стариџа коме на крају сезоне истиче уговор са Ливерпулом. 

Искусни Енглез који већ годинама муке мучи с честим повредама није постигао договор о продужетку сарадње са Редсима, па је већ сада у могућности да преговара са заинтересованим странама. 

Иако има 30 година Бетис у Стариџу види право решење за шпиц напада, наводи Мундо депортиво.  

Наравно, бивши фудбалер Челсија није једина опција Бетиса. Мундо помиње и имена Раула де Томаса,односно Маријана Дијаза, двојице нападача Реала који би могли да буду укључени у преговоре окоЖуниора Фрипа, бека на ког је око бацио Краљевски клуб. 

Подсетимо, Бетис је ове зиме довео двојицу офанзиваца, али ниједног класичног нападача. Хесе је стигао на позајмицу из Пари Сен Жермена, док је 18-годишњи Давид Лаинес плаћен чак 14.000.000 евра мексичкој Америци. Обојица су више крила него нападачи...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар