Тинејџер зачинио торту марихуаном

Рођенданска прослава једне аустралијске породице кренула је по злу након што је неко у торту додао марихуану и тако проузроковао већи хаос него што је вјероватно планирао.

Свијет 20.02.2019 | 16:55
Тинејџер зачинио торту марихуаном
– Сви су се дивно проводили. Као десерт је послужена торта са воћем и кремом, посута комадићима чоколаде. Испоставило се да су ти комадићи садржали марихуану – изјавила је једна од званица са рођенданске прославе која је уз још четири особе хоспитализована након конзумације торте, пише Индеx.хр.

Жена је открила да је за ову смицалицу крив млађи члан породице који је торту “обогатио” канабис-чоколадом, мислећи да ће тако “оживјети” породичну прославу рођендана. 

– Ефект није био тренутан, што је, сада знам, нормално када се једу колачи од марихуане. Отприлике сат времена након конзумације, почела сам да осјећам како ми грло отиче и врти ми се у глави, а три сата касније ја и још четири члана породице смо били у болници с дијагнозом предозирања. Изгледа да сам алергична на канабис или шта год да је било унутра у тако великој дози – открила је она и додала како је добила адреналин и терапију за анафилактички шок, док је неколико других гостију повраћало, укључујући и њене 80-годишње родитеље.

– Тата је повраћао, мајка је имала веома убрзане откуцаје срца. Сви смо били престрашени јер неколико сати нисмо знали шта се догађа. Људи су падали у несвијест, а болничко особље је било фрустрирано јер нису могли ништа да нам објасне, само смо причали бесмислице. Сви који су били на прослави су дозивали једне друге по болници и нисмо имали појма да смо надувани – испричала је она.

Члан породице који је крив за настали хаос, признао је неколико сати након лудила у болници да је “зачинио” торту из забаве, као и да је чоколаду с канабисом набавио од пријатеља из Америке.

(Српскаинфо/Индеx)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Лудост

20.02.2019 18:39

Ста реци на ово. Ил се смијати или залити ове једне људе и дјецу

ОДГОВОРИТЕ