Туча: Таксиста о инциденту у ауту

Звали су ме да ми јаве да се три жене туку у мом такси возилу. Дотрчао сам и покушао да их раздвојим, а људи око мене су се смијали, овако за “Блиц” прича возач из “Аурора” таксија о инциденту који се догодио у Немањиној улици прије десетак дана, а видео-снимак туче је постао хит на друштвеним мрежама.

Србија 20.02.2019 | 14:24
Туча: Таксиста о инциденту у ауту
Све је почело, прича, у јутарњим сатима. Такси је био паркиран на улици, а он се налазио у близини када му је зазвонио телефон. Међутим, није било уобичајеног позива за вожњу таксијем, већ су га колеге звале да му кажу да се жене туку у његовом аутомобилу, преноси Блиц.

– Дотрчао сам до аута и угледао невјероватну сцену, био сам у шоку. Видио сам три жене како се туку и препознао своје двије пријатељице, које су иначе сестре. Зато сам, као што би сваки нормалан човјек урадио, одмах прискочио у помоћ. Пошто је моја пријатељица била дјелимично ван возила, покушао сам да је повучем и тако их раздвојим, али сам онда видио да је друга вуче за косу. Пустио сам је, јер би то био контраефекат – прича таксиста, чије је име познато редакцији.



Потом је, објашњава, стао и размишљао како да их раздвоји и прекине тучу, док је његов друг само посматрао, а остали окупљени су се смијали.

– Није ми било смијешно ни у једном моменту. Оне су биле изгребане, изуједане, а настављале су да псују и да се туку. Помислио сам да ће ми сломити сједишта. Био сам у шоку и циљ ми је био само да их раздвојим. Зато сам прошао са друге стране, отворио врата и повукао једну за руке. Тек тада је туча престала – прича он.

На видео-снимку који је објављен на друштвеној мрежи Твитер, неки од коментара гласили су да је таксиста на непримјерен начин додирнуо сукњу једне од учеснице физичког сукоба.

– Нисам имао намјеру да јој подижем сукњу. Озбиљан сам и породичан човјек. Након обрачуна, када сам успио да их раздвојим, трећа дјевојка из Панчева коју су моје двије пријатељице тукле, колико сам разумио, викала је да хоће да зовемо полицију, а онда нестала. Ни њих двије од тада нисам видио, нити бих волио да видим послије свега што се десило – објашњава он и додаје да су све три биле у алкохолисаном стању, а у ауто су ушле јер се задња десна врата не закључавају због покварене браве.

(Блиц)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Сладјана

20.02.2019 13:28

Јако породицан и бас се види да није имао намјеру да пипка сукњу и намјеста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељко

20.02.2019 13:51

Да је он дао њима оно сто треба неби то се ни десило...ако би могао све 3 подмирити.

Name

Вм

20.02.2019 14:32

за.сваку.и.најострију.осуду.овакав.неморал.снимат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.02.2019 15:48

Српска посла ста бре друго реци,

Name

Мандинго

20.02.2019 16:22

Добре су све три, радо бих тројку са њима, да их измирим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гад

20.02.2019 18:04

..фуј.непристојна.особо..земља.без.морала.и.културе..закон.НУЛА

Name

брецало

20.02.2019 19:08

Цело колико си породицан и озбиљан то се види из снимка волис да завлацис руке засто ниси звао полицију да рјесе проблем јада ти стом целавом главом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фхц

20.02.2019 21:04

ЗАСТО.НИСУ.ЗВАЛИ.ПОЛИЦИЈУ.ЗИВОТИЊЕ..ЦИГАНИ..УЛИЦАРИ.ЦЕЛАВИ.ФУЈ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мандинго

20.02.2019 22:02

Врло интересантно "брате"...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мир

21.02.2019 15:47

Да си се неким слуцајем овако понашао на запада вец би ти свезали лисице, ал је то Србија и све је допуштено!!

ОДГОВОРИТЕ