Антић: Реално, Јувентус је у бољој форми од Атлетика!

Српски фудбалски тренер, Радомир Антић, рекао је данас да сматра да је Јувентус фаворит у дуелу са Атлетико Мадридом у осмини финала Лиге шампиона.

Фудбал 20.02.2019 | 15:15
Антић: Реално, Јувентус је у бољој форми од Атлетика!
"Не волим да говорим о томе ко је фаворит и да износим проценте, али је реална чињеница да је Јувентус у бољој форми", рекао је Антић шпанским медијима.

Антић је у три наврата био тренер Атлетико Мадрида, са којим је освојио "дуплу круну" у Шпанији и често га новинари зову за коментар када је реч о утакмицама тог клуба.

Упитан зашто је песимиста по питању шанси Атлетика против Јувентуса, некадашњи селектор Србије је навео велики број повреда током сезоне.

"Атлетико има проблема са повредјеним играчима током читаве сезоне. Верујем да је било 35 повреда, што је заиста много", додао је Антић.

Као посебну предност Јувентуса види форму Кристијана Роналда.

"Видим да ужива јер узима много већи део у игри, има слободу кретања и утрчава у просторе. Превазишао је нервозу и постао референтна тачка за напад Јувентуса".

Прва утакмица измедју Атлетика и Јувентуса у осмини финала Лиге шампиона играће се у среду на стадиону Метрополитано у Мадриду.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар