Осакин први меч без Бајина завршен поразом!

Шампионка УС Упена и Аустралијан Опена, Јапанка, Наоми Осака, поражена је на старту тениског турнира у Дубаију.

Тенис 20.02.2019 | 09:45
Осакин први меч без Бајина завршен поразом!
Од ње је била боља Кристина Младеновић, 6:3, 6:3. Био је то први званични меч најбоље тенисерке света после растанка са српским стручњаком Сашом Бајином и не може се рећи да је играла добро.

Само вече пошто је добила признање Лауреус за пробој године, Осака је на терену показала сасвим друго лице. Изгубила је меч после свега 65 минута игре.

Осака је чак седам пута у мечу дозволила 67. тенисерки света да јој одузме гем на њен сервис. У првом сету је губила са 3:0, да ви се вратила на 3:2, али није успела да надокнади минус.

У другом је одмах на старту изгубила сервис, то је дало иницијативу Младеновићевој да дође до веома битне победе за њу.

"Освојила је последња два Гренд слема, одлична је играчица, велика шампионка. Овде живим, ово ми је омиљени турнир. Гледала сам доста њених мечева у последње време, спремала сам се. Пазила сам на њен сервис, искористила своје прилике, срећна сам због ове победе", поручила је Младеновићева.

Њу у наредном колу очекује меч са Карлом Суарез Наваро из Шпаније.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Долари

20.02.2019 09:26

Тим који побјеђује се не мјења и то. Је златно правило. Најбољи примјер у тенису је био Ђоковић. Имала је тренера који је довео на трон и отјерала га због своје балаве сујете ,,не говори јој у лице, него около“. Опет се јуче жалила да не воли директна питања. Како јој је могао ри директно када јој све смета. Требало би да се јавно извине човјеку за изјаву.

ОДГОВОРИТЕ