Фулам одбио 30.000.000 евра за Митровића!

Тотенхем жели Митровића?! Лондонски Тотенхем заинтересован је за српског репрезентативца Александра Митровића, преносе енглески медији. Ексклузива или бујна машта британских медија?! Певци наводно желели да надоместе изостанак повређеног Харија Кејна и обезбеде му алтернативу у наредном периоду.  

Фудбал 22.02.2019 | 14:00
Фулам одбио 30.000.000 евра за Митровића!
Енглези преносе да су "Певци" покушали да доведу Србина још у јануару, али су на Крејвен Котиџу одбили понуду од 35 милиона евра.

Тотенхем није купио ниједног играча у претходна два прелазна рока, али нема сумње да ће изаћи на тржиште наредног лета.

Приоритет менаџера Маурисија Поћетина могао би да буде нападач, због лошег искуства ове зиме када је због повреде скоро два месеца остао без најбољег стрелца Харија Кејна, а без адекватне замене.

Алтернатива за Кејна би према писању одређених енглеских медија могао бити Митровић, најбољи стрелац градског ривала Фулама.

Митровић је постигао 22 гола на 48 наступа за Фулам и кључни је фактор у борби тима Клаудија Ранијерија за опстанак у Премијер лиги.

Британски медији, тачније портал Теам Талк, који се бави фудбалским дешавањима на Острву, дошли су до информације да је Фулам последњег дана прелазног рока одбио понуду Тотенхема за Александра Митровића од 30.000.000 евра.

Павци не троше новац већ неколико последњих прелазних рокова, али су овога пута наводно били одлучни да то учине како би надоместили изостанак повређеног Харија Кејна и обезбедили му алтернативу у наредном периоду.

Клуб са Крејвен Котиџа је одлучио да одбије ту озбиљну суму, јер би на тај начин практично и потписао капитулацију у борби за опстанак у Премијер лиги, али то не значи да је Тотенхем одустао од Митровића. Певци ће сачекати исход првенствене трке и у случају Фуламовог испадања експресно реаговати.

Фулам је Митровића довео прошлог лета из Њукасла за обештећење од 20.000.000 евра и то након што је спрски нападач заблистао на позајмици у овом клубу и био један од најзаслужнијих за повратак у Премијер лигу. Голгетер Орлова и ове сезоне је најистакнутији играч овог тима. На 26 мечева у Премијер лиги је постигао 10 голова, али то још увек није довољно да би се тим из Лондона нашао изван зоне испадања.

Извор: моззартспорт/Б92

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар