Свака побједа пред дерби нам даје самопоуздање!

Фудбалер Партизана, Рикардо Гомеш, рекао је да је екипа показала заједништво у утакмици са Бачком и да је задовољан победом и голом у том мечу.

Фудбал 22.02.2019 | 13:45
Свака побједа пред дерби нам даје самопоуздање!
"За сваког нападача, као и за целу екипу голови су важни за самопоуздање. Посебно што смо изашли из припремног периода у којем смо играли различите утакмице. Тај период је важан за уигравање и тактику, а потом и за све оно што следи у првенству, што смо спровели у дело већ у првој утакмици. Драго ми је да смо показали заједништво и да смо се у листу стрелаца уписали и ми нападачи, али и Закарић, што је резултат заједништва", рекао је Рикардо за клупски сајт.

Партизан је у суботу као гост победио Бачку са 3:0, у утакмици 22. кола Супер лиге Србије. Голове су постигли Немања Нколић, Рикардо и Горан Закарић.

"Нисам ове године постигао много голова главом и овај ме посебно радује после савршеног центаршута Милетића. Тренер има стрпљења за нас. Ја се осећам добро и драго ми је да смо сада показали да смо зрелији и са више искуства у односу на прошлу сезону, јер смо прошли период припрема заједно, а и дуже смо заједно", навео је Рикардо

По доласку у Партизан Гомеш је у "вечитом" дербију постигао гол против Црвене звезде.

"Приближава се, али пре тога имамо важну утакмицу са Пролетером. Важну, јер је наш заједнички циљ победа у сваком колу. Свака победа пре дербија нам даје самопоуздање да покажемо максимум управо на дербију", додао је он.

Против Бачке играо је и 16-годишњи Филип Стевановић.

"Драго ми је што сам ушао у игру и уписао прве пролећне минуте у лиги. Дан када сам дебитовао, 9. децембра прошле године против Рада, никада нећу заборавити и све што ми се сада дешава доживљавам као благослов", рекао је Стевановић.

Он је рекао да му није тешко да се бори са искуснијим и физички јачим играчима.

"Могу да играм и 90 минута, али тренер најбоље зна како треба радити, с обзиром на моје године и искуство. Захвалан сам што имам прилику да радим са момцима и будем део Партизана о којем сам сањао одувек", додо је Стевановић.

Стевановић је оценио да је екипа играла добро против Бачке, али да су сви играчи "на земљи", свесни да се само рад цени и да једино рад доноси резултате.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Гоогл

22.02.2019 14:20

3:0 за ЗВЕЗДУ......

ОДГОВОРИТЕ