Порука из Интера: Икарди у Јувентусу? Никада!

Стављена је тачка.

Фудбал 21.02.2019 | 19:00
Порука из Интера: Икарди у Јувентусу? Никада!
Дани великих потреса због расцепа у односима са бившим капитеном Мауром Икардијем и његовом женом, уједно и агентом Вандом Наром накратко су замениле лепе вести у Интеру.

После данашњег састанка Управног одбора Интер је и званично добио нове чланове власничке структуре. Кинески конзорцијум Лајон Рок ушао је у клуб као други највећи деоничар са 31,05 одсто, а самим тим номиновани су и нови чланови управе. То су власник Лајон Рока Данијел Цеунг и његов најближи сарадникТом Питс.

Поводом великих промена у клупској структури јавности се обратио и први човек Интера Стивен Жанг.

“Од првог дана нашег фантастичног путовања наше намере су биле јасне – да Интеру вратимо престиж и победнички менталитет и будемо међу најбољима на свету. После две и по године направили смо неколико битних корака напред јер правимо добре резултате на и изван терена. Сада је наша породица добила новог члана и верујем да заједно можемо да направимо велике ствари“, рекао је Жанг.

Мада случај Маура Икардија није био централна тема догађаја, млади председник клуба и син Интеровог власника Ђиндонга говорио је и о могућности да ражаловани капитен напусти Ђузепе Меацу и пресели се у Интер.

“Никада не реците никада када су у питању нека будућа пословања са Јувентусом. Али, у овом случају не постоји никаква шанса да ће се Икарди преселити у Јувентус. Причали смо много о овој теми претходних дана и зато стављам тачку на ове неосноване спекулације“.

Стивен Жанг је открио да се упркос свему и даље са Икардијем преговара о новом уговору.

“Да, истина је, преговори су настављени. Али, наша филозофија је да је клуб већи од сваког појединца. Будите сигурни да ће наредно лето бити боље од прошлог“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар