Ухапшен Саидо Берахино!

Фудбалер Стоука, Саидо Берахино, ухапшен је у ноћи између недеље и понедељка након што је бежао од бандита који су покушали да га опљачкају испред ресторана.

Фудбал 19.02.2019 | 14:15
Ухапшен Саидо Берахино!
Око три сата ујутру, лондонска полиција је добила позив да дође испред ресторана и бара "ВQ" који ради током читаве ноћи јер десио некакав инцидент.

Када су пристигли Берахино је одјурио својим аутомобилом и када га је полиција зауставила рекао је да је бежао од бандита који су га напали испред ресторана и покушали да га опљачакају.

Један од сведока рекао је за британски "Сан" да је Берахино у "ВQ" вечерао са својим пријатељима и да делује да је у ресторан дошао са журке, а и ВQ је место које ради 24 сата па људи често ту дођу из ноћног провода.

"Видео сам га да излази када се из тог дела ресторана чула нека бука. Посвађао се са неким људима, мислим да су они тек изашли из аутомобила, то не могу да гарантујем пошто сам седео унутра", рекао је сведок.

У полицијском извештају стоји да су дошли до ВQ ресторана по позиву у три ујутру и да је по њиховом доласку мушкарац одјурио својим аутомобилом, касније је заустављен и приведен под сумњом да је возио под утицајем алкохола.

Након хапшења, Берахино је полицији рекао да је група бандита покушала да му украде аутомобил, окружили су га и украли су му сат, а он је једва некако ушао у аутомобил и побегао.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар