Миливојевић: Премијер лига је приоритет, а не ФА Куп!

Српски фудбалер, Лука Миливојевић, након пласмана његовог Кристал Паласа у четвртфинале изјавио је како могу до финала, али да приоритет остаје Премијер лига.

Фудбал 21.02.2019 | 15:45
Миливојевић: Премијер лига је приоритет, а не ФА Куп!
Кристал Палас савладао је Донкастер за викенд у оквиру ФА купа резултатом 2:0, а српски интернационалац, Лука Миливојевић, био је асистент код првог гола Паласа који ће у понедељак увече сазнати ко им је противник у четвртфиналу.

"Наш циљ у ФА купу је да покушамо да стигнемо до полуфинала, а потом и финала. Неће бити лако, добри тимови су у конкуренцији. Не плашимо се никога, наравно, али постоји један ривал којег не бисмо желели да извучемо – Манчестер Сити. Али, никад се не зна. Шта год да се деси, десиће се, али радујемо се. Ако можемо да поновимо оно што је Палас већ урадио пре неколико година и заиграмо у финалу, то ће бити сјајно, али идемо корак по корак", рекао је Миливојевић.

"За мене је, наравно, Премијер лига приоритет. Изузетно је неизвесно. Чека нас 10-11 утакмица до краја, много је бодова које можемо да освојимо. Биће тешко, али нам је то приоритет"

Кристал Палас је већ једном играо финале овог такмичења, 2016. године, а тада су поражени од Манчестер јунајтеда резултатом 2:1.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар