Бијељина навија за Црвену Звезду

Клуб навијача Црвене звезде из Бијељине организовао је сада већ традиционално, осмо по реду "Црвено-бело вече", у Етно селу Станишићи.

Република Српска 18.02.2019 | 20:28
Бијељина навија за Црвену Звезду
Више од 1.000 "звездаша" присуствовало је прослави. 

Представници Црвене звезде у Бијељини били су предсједник клуба Светозар Мијаиловић, спортски директор Митар Мркела, као и фудбалери Вујадин Савић, Марко Марин, Марко Гобељић, Горан Чаушић и Дејан Јовељић.

Прославу су својим присуством увеличали и наши некадашњи играчи, четврта Звездина "звезда" Владимир Петровић Пижон, Јован Куле Аћимовић, Станислав Караси, Ратомир Дујковић и Бошко Јанковић.

Звездине легенде биле су сложне у оцјени да су управо навијачи снага Црвене звезде и да овакве вечери не може да доживи много клубова на свијету. Сви они ће, са задовољством, радо поново бити дио овако лијепе традиције.

„Црвено-бело вече“ отпочело је минутом ћутања за преминуле велике навијаче Црвене звезде Шабана Шаулића и Дејана Боровчанина.

У име домаћина окупљенима се обратио Саво Цвјетиновић, представник Удружења навјача Црвене звезде из Бијељине.

- Дугујем посебну захвалност управи клуба и нашим играчима. Одвојили су вријеме да дођу из Београда сви, од генерације предсједника Светозара Мијаиловића, некадашњих репрезентативаца Југославије, наших најбољих фудбалера тада до најбољих данас. На тај начин Црвена звезда показује колико поштује наше удружење, исто као што она има нашу подршку на свакој утакмици. Дочекали смо да наша Звезда поново игра и Лигу Европе и Лигу шампиона, да се нашем тиму враћају славни дани. Ми ћемо учинити све да својом подршком помогнемо екипи и да заједно славимо још много титула – рекао је Цвјетиновић.



На његове ријечи надовезао се предсједник Црвене звезде Светозар Мијаиловић. 

- Четврти пут сам у Бијељини на овом лијепом дружењу. Срећан сам што нас сваке године има све више и што је организација увијек на још вишем нивоу. Видио сам да сте на црвено-бијели шал додали и трећу звјездицу. Надам се да ћемо у мају освојити титулу и да ћемо већ ове године пришити нову звјездицу на наше дресове. Свима желим много љубави, среће, здравља, да све проживимо у миру како бисмо се радовали новим успјесима наших фудбалера. Јер ови момци нам доносе радост. Вјерујем да се видимо већ на прослави титуле у мају и да ћемо употпунити радост освајањем Купа Србије – рекао је Мијаиловић.

Спортски директор црвено-белих Митар Мркела није крио одушевљење због начина на који је његова екипа дочекана.

- Задовољство ми је што сам у Бијељини и што лично могу да се увјерим како јако упориште има Црвена звезда у Републици Српској. Постигли смо у претходном периоду одличне резултате, а то не бисмо успјели да није било вас. Најзаслужнији су, свакако наш тренер играчи, а потом и ви који сте им били вјетар у леђа. Ријешили смо много проблема, изградили нову инфраструктуру, а што је најважније, сачували смо језгро тима и довели фантастична појачања. Вјерујем да су велике ствари пред свима нама и да ћемо из године у годину бити све јачи – поручио је Мркела.

"Црвено-бело вече“ имало је и хуманитарни карактер. Делије су још једном показале да имају велико срце, јер су уплаћивали томболу, а сав приход од уплата намијењен је социјално угроженим породицама.

Поред многобројних навијача нашег клуба из Бијељине, био је присутан и велики број гостију, односно навијачи из бројних градова Србије и региона. Сви они су се незаборавно повели у друштву наших играча. Наравно, нису изостале заставе, навијачке пјесме и најљепше жеље за Звездино прољеће.

Навијачи из Бијељине и ове године су свој град представили на најљепши начин, кроз љубав према црвено-бијелим бојама. Посебна енергија, невероватна подршка и најлепше Звездине пјесме обиљежиле су и ово „Црвено-бело вече“.



(БН/Курир)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Делија

18.02.2019 19:52

Семберија цела црвено бела...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

18.02.2019 20:08

Браво за звијезду.

Name

Јаффа

18.02.2019 20:46

Звезда оооо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПФЦ

19.02.2019 17:01

Циганска посла, туку се између себе, разбили главу свом портпаролу! Сале Пантић!!!!

ОДГОВОРИТЕ